.

i don't know what to say


Maten avklarad

Nu är hela släkten här och firar jul, eller ja, de på mammas sida. Det är mysigt och vi har precis avklarat en jätte god julmåltid och Kalle Anka. Great! Snart blir det julklappsutdelning, gissa om jag är nyfiken!?! Men ska inte få för höga förväntningar, för då kan man bli besviken.

Morgonen började också med julklappar föresten! Jimmie sov över här, det finskapet. Han gav mig skit snygga Calvin-trosor och en lacoste parfym, ni vet, Touch of Pink. Jag älskar allting! Och sedan fick jag ett armband från Golddigger av Ammis(Jimmies mamma) och Renée(Jimmies mormor) med familj, massa tack! Även detta var super fint. Ni får se sen!
Nej nu ska jag tillbaka till julen, GO' JUL!

Merry Christmas!

Dagen till ära vill jag önska alla, en riktigt God Jul!



Smiling

För att se The Hills

Det är dock på engelska, utan svensk text. Men vill man hänga med, gå in på mtv, där kan du se alla avsnitt!

The hills morgon

En sak som är bra med att vakna tidigt är att man har lite alone-time. För mig är det dags med det nya avsnittet av The Hills. Åh, vad jag har längtat!



Bild: Audriana, Lauren & Lo

9:30

Det är tredje gången det händer, på tre dagar! Jag tror att jag är felmonterad... Ända sedan jag kom hem från Puerto Rico(i lördags) så har jag vaknat av mig själv klockan halv nio. Hur går det till? Jag har ingne aning! Men det kanske bara är bra, jag hinner ju i alla fall göra mer.



Bild: Pappa

Sex And The City - The Movie

SATC, vilken underbar film! Den har kärlek av alla slag. Mellan man och kvinna, vän till vän, mellan barn och föräldrar. Ömhet och hat, kärlek utan gränser. Allt det som finns i vardagen, med en extra gnutta lyx. I loooove it!

Och allt mode, alla skor och väskor och plagg, det gör inte direkt filmen sämre! Vilken dröm att leva i, mmmm... Happy thoughts!


Bild: Tjejerna från sex and the city


En sammanfattning

Vart ska man börja? Jo, jag kan ju säga hur grymt det känns att jag fick en vecka i solen med Jimmie! Det blev en vecka med sol och bad, god mat och roliga kvällar. Vi träffade en norrman som blev "bestefar". Åldern var inte riktigt i närheten av tonåren, nej.

Men i alla fall, vi spelade massa minigolf och biljard också. Där var Jimmie nog bäst, tyvärr... Men vi var i en spelhall också, och där kan jag skryta med att jag var grym!!!! Ingen tvekan om saken!



Bild: Minigolf


Bild: Puerto Rico

Mormor 83

Japp, så gammal är min mormor. Efter en dag på stan med Karin (och lite Jimmie), så åkte jag och Karin till Sumpan för att äta födelsedagsmiddag. Det var mysigt, men var sjuuuuuuuuukt trött!

Karin sa att jag aldrig skulle lyckas få någon volym på hennes hår, I proved her wrong!



Bild: Karin

Innan jag for

Jag måste faktiskt säga en sak. Innan jag åkte så firade vi ju Emma! Emma fyllde 16 år och jag kunde inte höra av mig på hennes födelsedag eftersom min mobil inte funkade i utlandet, (typiskt). Så GRATTIS EMMA! Du var värd allting. 16 år i världen. Gratulerar!

Vi hade en middag i stan tillsammans, ett tjejgäng, och sedan blev det firande hemma hos Sofie. Riktigt kul!



Bild: Emma käkar sushi

Tillbaka till Jul!

Hej allihopa! Nu är jag hemma igen efter en super härlig vecka på Gran Canaria.

Uppdatering - det ska ni få, det kan jag lova! Men det har hunnit hända massor på de två dagar jag varit hemma också. Till exempel så har min pojkväns kamera med sjukt mycket minnen blivit snodd. Fyfan vad det finns hemska människor! En liten matbit att sno eller liknande, det tycker jag ärligt talat är okej, men en kamera? Nej, det är helt orimligt!


Är ledsen över det där jag med, det måste jag säga, bara att hoppas att julen kan väga upp så gått det går!




Bild: Matilda Gustafson - back in blogging business


Rolig historia!

By Anna Korsvold Kling:

- Vet ni varför tomten inte har några barn?
- Nej?
- För att han kommer bara en gång om året och det är i en skorsten!


Hihih, fett bra Anna!



Bara 2 prov kvar till LOV

Japp, så är det! Jag har ett prov i datakunskap och sedan ett i Idrott & Hälsa. Sedan är min första termin på Mikael Elias Teoretiska Gymnasium oficially over! THANK YOU.

Det blir en snabbis hem efter för att fixa till sig lite och sedan käka middag med vänner för att fira Emma som fyller 16. Det ska bli jätte mysigt, och jag hoppas verkligen det blir en lyckad kväll. Men har inte packat än så är lite stressad! Fast det är kul att packa i sista minuten, i love it, knäpp som jag är!

Min kära pojkvän ligger steget före och har förvandlats till en liten städtant, det trodde ni inte va! Men han är smart, jag borde också börjat i tid, men skolan drar mig ifrån det.. Aja, efter idag blir det inge mer skola fören 2009! HELL YEAH!



Bild: Söt-Elin !

Ny musik

Imorn ska jag banne mig fiffla ner en massa musik till min Ipod, inför resan.
Jag blir skitlycklig över musiktips! Överös mig gääääääärna!



Bild:
Hjärtarmband - mycket fint! (har inget med texten att göra)

MUSIIK



The Veronicas - Untouched

Gonna miss

Nu är det så att imorgon är min sista skoldag år 2008. Jag kommer att ha ett 4 veckors långt jullov vilket är as skönt! Men allt är inte bara bra, jag kommer ju sakna min söta klass, ni gör det lätt värt att gå i skolan, tack för det <3

Tog lite kort här för någon dag sedan, kommer sakna er här, + många fler!












Love


nej jag vet inte alltså

Känner mig lite låg idag, punkt.

Var jätte duktiga, jag och Therese på gymmet idag. Allting flöt på och det kändes som att jag körde en helgenomgång av kroppen, good as hell. Sedan åt jag middag hemma hos Jimmies morföräldrar, det var jääääääääätte gott, så något najs hände allt idag. Elin, du vet hur det är med mat ;) !

Nu ska väl farmor och farfar komma snart, de missade tydligen ett plan, så de kommer lite senare, men i alla fall. De ska vara här unde rhelgen. Vilket betyder att jag knappt kommer att hinna träffa dom. Men en liten stund i alla fall. TV nu? Ja tack! Sedan måste jag plugga lite också....



Bild: Ett öga

Natti natti everybody

Nej, efter att ha pluggat massa idrott och hälsa är det dags att gå och sova. Jag klarar inte en till sen natt. Innan halv elva ska jag ligga i sängen!



Bild: Plugga bör man (men man gör det kanske inte tillräckligt ofta)

ÄNTLIGEN

Idag fick jag mitt skolfoto, och det var fan inte så pjåkigt.
Riktigt nöjd faktiskt, trodde det skulle bli mycket värre!



Bild: Årets skolfoto


Livet kanske inte är så jobbigt endå?

Har precis färgat håret, utväxten som faktiskt inte syntes så mycket, men det fick en äcklig grå ton när det var mot det mörka, så det var absolut nödvändigt.

Mamma kom och gav mig en liten present. Jag fick två pocketar till resan på lördag. Jätte snällt av henne! Jag hade aldrig köpt något sådant själv, men det är endå något jag uppskattar. Jag fick Anna D'arc av Mårten Sandén och Hjärtans Fröjd av Per Nilsson. Det är bara att hoppas att dom är bra. Älskar att läsa i värmen faktiskt! :)



Bild: Nyvaken

Dagens klagomål

Tröttare en en 1000 år gammal sten, how's that okaY? Helt orkeslös.

Men i alla fall så är jag nöjd med Partidebatten vi hade i skolan idag. Det var några som jag och Anna ägde, helt klart. Så det kändes verkligen lyckat!

Nu har jag massa idrott att läsa på som jag verkligen inte orkar med... Blir bara tröttare ju mer jag tänker på det. Varför känns det så värdelöst att plugga? Usch.

Mamma är i alla fall gullig och gör middag, thank God. Annars skulle jag somna inom den nästa timmen.



Bild: Ett lite piggare jag


Man trodde man hade skola

Japp, jag skyndade mig på högst en halvtimme att bli klar imorse, så kommer man till skolan och det är ingen historia, SEGT! Men aja.. jag vet inte, kanske bra att man kom upp till slut i alla fall. Missade dock ett lucia-firande i skolan. Hade varit kul att se även fast det är lite segt med sådant med. Jaja.. Nu ska jag sluta sura! När jag kom till skolan fick jag fkatiskt en pepparkaka med mitt namn på, i rosa! Det mina damer och herrar, det är imponerande! Tack så mycket till Mikael Elias 2or!



Bild: Matilda-pepparkaka

Snart så



Gran Canaria - this saturday, I'll be in heaven <3

Trött som fan

Jag ska nog sova snart, för jag är trött. Sånt är livet, peace out.

MTV, det är någit speciellt

Jag kanske är en typisk tonåring. En sådan tonåring som går i skolan, har roligt med sina vänner och är helt tokig i min kille. En sådan som har lätt för att bli både gla doch ledsen. Och vissa kanske tycker att det är fånigt, men jag gillar tonåren, och med tonåren följer MTV!

Nu sitter jag och kollar på ett avsnitt av Laguna Beach. Man fastnar, trots att det inte är så mycket annorlunde med dem än med en själv. Men det kanske också är det som är grejen, man kan relatera. Fan vad djupt det blev nu! Aja, det är kul i alla fall!

Ett litet tips till er som gillar The Hills: Laguna Beach är vad som hände innan The Hills. Gillar du Lauren? Give it a try!



Bild: Laguna Beach

Som en fisk utan vatten

Så känner jag mig just nu. Jag har ingen ork, jätte ont gör det i huvudet.. Skithälsa. Ska nog styra mig hemåt när historian tar slut. Jag behöver tid för mig, friskna till. Fuck no att jag tänker vara sjuk på lördag!

Sista för året

Sitter på årets sista spanskalektion, I'm in heaven! Tänk, ingen mer spanska fören 2009!!!


Nr 1, "karpkungen"

Den ultimata mannen, som kan fånga ens mat och bygga ens hus. Jag har honom, den ultimata mannen! ;) All möjlig fisk kan han fånga, han har fått denna shiny karpis tex:



Bild: Jimmie, be proud!

Bajshumor?

10 små pojkar tänkte en dag, vi har tråkigt, vad ska vi hitta på`? En av dem fick en snilleblixt, de skulle skita, allihopa i samma toalett utan att spola! Vilken grejj!

Haha, detta har man fått äran att höra. Tål att tilläggas att det är en sann historia. Tänk er minen på näste man som kom in på den toaletten! Hahahahaha!



Bild: Kricke


Naive



När vi endå håller på med musik, i give you - The Kooks!

Too Lost In You



Sugababes - Too Lost In You

En av de bästa låtar jag vet. Den är bara underbar. Ta dig tid att lyssna, det är värt det - jag lovar.

Nonono

Jag kan inte sova.

Nejmen Matilda!

Haha, jag har fastnat. Jag skulle ju bara vara inne en liten stund! Nu har jag bloggat aldeles för mycket, dgas att ta ut tvätten!



Bild: "I see you"

You make me better

Vänner är något som man alltid kommer att ha med sig, i alla fall dom äkta vännerna. Här är två stycken som jag verkligen litar på och har roligt med. Två vänner som jag vet vart jag har, hela och rena. Som är grymma precis som de är.



Bild:
Jag, Nayhara och Karin, my girls

Ironi i sin renaste form

Ja, det finns inte så mycket att säga. Första intrycket är bland det viktigaste för framgång. Skulle du lita på en fönsterputsare som inte ens lyckas hålla sin bil ren? (Jag vet att det är Sthlm och det är vinter, men i alla fall!)



Bild: "Fönsterputs - Släpp in ljuset genom skinande rena fönster"

Julen är snart här

När julen kommer då är det tid att ta vara på dem man älskar och bryr sig om. Det tycker jag på allvar. Det handlar inte om alla juklappar, trots att man blir så glad om någon köpt något till dig som du verkligen ville ha. Men ibland så kan det räcka så himla långt med att bara finnas där för varandra. Jag hittade ett kort som jag fick från Sara Sjöberg, (mannen från Edsbergsskolan), förra året. Det fick mig att minnas massor inse att vissa verkligen finns där för en, även om man inte träffas varje dag. Sara, du är bara för gullig :) <3





Bilder:
Julkort från super söta Sara

Jimmie my man <3

Den här helgen har spenderats mesta dels med min älskling, förutom när han då varit ute på krogen.

Det har varit en väldigt skön och rolig helg, och inte nog med det - nästa helg. Vet ni vad som komma skall? GRAN CANARIA PÅ LÖRDAG! Jojo, minsann! I'm going away. En hel vecka blir det, och det kommer bli så fantastiskt skönt, och dessutom åker jag med min babyboy, det blir inte mycket bättre än så. Fan vad härligt det ska bli!

Jag hittade by the way en super söt bild på Jimmie. Jag kommer inte ladda upp den i mer än miniatyr för då förutspår jag en långsam död åt mig själv, och det tackar jag nej till. Men han var bara för gullig, satte kudden på huvudet som en hatt. Förlåt mig för min sentimentala sida ;)



Bild: Jimmie


Pic's från min fredag!

Jag hade ju en fredag i Jakan denna helg. Och trots att det inte blev några bilder där så blev det i alla fall ett par på mig och Karin.



Bild: Jag & Karin


Bild: Lilla bästisen

Update, hur ofta ska man?

Jag är nog helt ärligt väldigt dålig på att uppdatera på helgerna, men det är väl väldigt okej, eller hur? Jag menar man gör så mycket på helgerna. Det är väl ganska självklart att man inte orkar gå in på datorn varje sek? Jag är för lat för att bära runt på en dator!

Men i alla fall, kvällens underhållning blir att fixa naglarna. Det är något som alltid blir fint om man gör det ordentligt.



Bild:
Nagelfil från Depend och jätte fint rosa nagellack från Lancome


Today är lördag

Jag sitter och chillar hemma hos min pojkvän. Blev lite tacos till middag som blev jätte bra, vi är grymma kockar. Höhö. Nu har vi spelat lite hockeyspel på TVn, snart skulle det komma förbi nåt folk. Blir nog trevlans.

Bilder och sådant kul kommer senare!



Bild: Någon månad sedan i Södertälje

Gårdagens bravader

Japp, idag är det lördag och visst kommer det hända saker idag med, men mer om det senare!

Igår var jag som sagt på en spelning med Emma och Karin. Det  var helt okej, och Emmas kompisars band Untold var duktiga. Men sen blev det ganska tidigt att vi åkte hem, klockan kanske var 11, jaja, det var ett trevligt tidsfördriv i alla fall(ta inte illa upp Emma! hihi.)!

Jag och Karin tog sedan en promenix till Vasaparken och kollade in isen där, blev skit sugen på att åka skridskor. Men i alla fall, det var mysigt. Vi hade köpt varm choklad på Seven11 och det var super gott.

Senare kom min babyboo och spenderade natten med moi!

Mer uppskattad nu va ;)

Var jätte snäll och gick och mötte min älskling, vilket han blev glad över. Sedan lagade jag mat, fan vad man kan vara snäll ibland! Nu har han tagit foton på grejer han ska ha med till Kanariöarna, och han kallar mig bloggfitta? Nääe, det är inte snällt! Smygneard när det gället många grejer, det är min pojkvän.

Det blir spelning i Jakan ikväll, ska dit med i alla fall Emma och Karin, sedan blir det nattliga äventyr med Jimmie. Spännande. Nu snackar han om att jag ska ha sex med Pink, haha.



Bild: Pink

Ska möta Jimmie

Yes, nu efter att ha varit lite småstörd i huvudet och inte fattat så mycket, ska jag försöka make it up to my boy genom att möta honom vid centrum. Hihi, jag är allt bra snäll(a).

Inte uppskattad, haha

Jag har suttit och pratat med Nayhara i säkert en halvtimme på mobilen, under den tiden har min kära pojkvän försökt nå mig, under hela den tiden. Och smart som jag är så har jag inte fattat att dom små pipen när man pratar är sms och inte tidsbegränsnings pip. Haha. Okej, idag förtjänar jag att bli kallad dum, jag är erkänner!

Är just nu inte så uppskattad, gissar jag! ;)



Bild: Oldie


Ensam Hemma, men inte hemma!

Yes, I'm home alone, I herrarna Jussilas ungkarlslya. Ohyeah. Jag sitter här emd extrem träningsverk i magen från gymmandet igår, vilke är bra. Det visar ju attt det gav något till min knubbiga lilla mage, eller hur!? Har på MTV för det går inget annat kul på TV, blä, trist. Men vad ska man göra liksom? Jag vet inte vad jag ska göra nu. Jag är trött, men vill hitta på något, vad ska alla göra idag? :)

Fan Jag kom på en sak, jag är party sugen! Händer det något roligt ikväll kanske? :)


Bild: Partey

Jag kom i tid!

Det är torsdags morgon och vi har matte genomgång. Jobbar med ppm, promillle och procent. Och det är helt fantastiskt, jag kom i tid idag! Sitter och kollar på en genomgång och lyssnar på Armin Van Helden. Man blir så jävla festsugen! Tur för mig att jag har studiedag imorgon då och är ledig ikväll!!!! Fan vad najs, eller hur!?

Snart är det engelska och sen är det slut. Blir träning på gymmet efter skolan, då vi slutar halv tolv idag. Greaaaaaaat!



Bild: Coolers

Chillerill med mycket gjort

Efter en heldag i skolan och sedan en snabbis till stan är jag helt slut. Elin följde med mig och köpte skor och örhängen. Vilket var mycket fint, båda två, bilder kommer senare! Sedan när jag kom hem var jag grymt duktig och tvättade, eller jag tvättar nu, shit alltså, jag har skills.

Nu ser jag på ett nytt program på MTV, Brooke Knows Best, det är fan kul. I like it!



Bild: Brooke Hogan


Skola, skola

Mysmorgon med klassen. Fan vad det är härligt när man kommer till skolan på morgonen och Jennie startar dagen med högläsning och levande ljus. Mysigt! Och till råga på allt blev det 5 min massage också, i love it! Varje dag i framtiden, tack! ;) Nu ska det sättas upp julljusstakar, julkulor och så spelas julmusik snart i bakgrunden. Julstämning i dess renaste form.



Bild: Julgranskula

Och här då

Jo, här har ni lugglängden, för dem som är intresserade. Bilden på mitt hår förut var inte så tydlig, inte den här heller, men i alla fall!

Nu måste jag lägga ne roch gå till skolan, ha en bra dag people. Glöm inte paraplyet!



Bild: Luggis

Matilda langar dagens



Tröja - Repeat
Svarta linnen - H&M
Strumpbyxor - H&M


Pretty damn exciting, jo tack jag vet! haha. Någon gång måste ju vara den första!

God natt!

Nu är det dags att sussa, fan inte dator efter tolv! natti :)



Bild: Fix/trix

Middag och dator/tv

Slöa framför dator och TV när man kommer hem är jävligt skönt. Gjorde en healthy liten sallad till middag, vilket faktiskt var gott. Dränkte den dock med dressing, fancy... Hmm, kanske inte så bra mat endå. Menmen.

"Paj" --> Den var till dig Jimmie ;) hihi.



Bild: Fancy dinner

Jag är som jag är

Jaa, nu ska jag berätta något ni inte visste om mig. När jag sov hos Jimmie i löradgs så var jag tydligen väldigt luddig på natten. (Att det var helt nyktert, det kan jag lova!) Jag hade tydligen stört mig ordentligt på en lärare som hade dålig attityd mot mig utanför skolan, haha. Vilka saker man kan säga. Och senare hade jag tydligen varit vaken. Skit skumt, jag pratar i sömnen, det är den enkla förklaringen. Haha. Undrar vad mer dumt man sagt om natten...




Bild: Matilda Gustafson


The Hills

Äntligen har jag fått se det nya avsnittet av The Hills. Och det var så himla skönt att se att Lauren och Audriana blev vänner igen. Det känns som att Lauren bara förlorar sina bästa vänner, och det är ju inte roligt! Men Spencer, vilken jävla dirtbag han är, fyfan. Aja, mitt number one craving på tisdagar = The Hills!



Bild: Audriana, Lauren och Lo

Lunchtime

Käkade på Stadshagens världshus idag. Vi fick veta att det ska läggas ner den 19:onde december eftersom det ska byggas en galleria(?) där det står. Spännande! Men i alla fall, det var hamburgare där idag, med pommes. Och jag blev utsatt för det ökända salt-tricket, fan! Glad i hågen skulle jag salta min mat, varpå hela locket flög av och halva innehållet tömdes i mina pomfrite........ En gång till - Fan! Kände mig jätte dum, men aja, jag kunde i alla fall äta en del.



Bild: Hamburgare

Do it, don't think - just do it

Om det ändå vore så enkelt. Men jag är inte funtad på det viset, i alla fall inte när det kommer till skolarbete, jag har en och en halv timme på mig att skriva klart en uppsats.. "Do it now, lick it good.." Åh vad jobbig jag är, tänker bara på annat hela tiden! "Hmm.. ska de här kläderna tvättas?" Men Matilda, fan lägg av! Vill du tom städa hellre? "NEEEEJ! Okej, jag ska bara ööhhhmmm... sen kommer jag!" (skizzo tankar) Don't think, just do it.



Bild: Black n' white

Nyklippt!

Jag blev nöjd, än så länge i alla fall. Sedan vet man ju inte hur det blir när man stylar själv, men jag hoppas helt klart på det bästa!



Bild: Nya frillan, helt seriös bild!


Nu så

Nu bär det strax av mot Gamla Brogatan! Det ska bli klippning, bilder kommer självklart ikväll! Eller ja, åtminstonde om det blir snyggt. Emma ska följa med som company. Jimmie är tråkig och sitter hemma, eller?

Tungpiercing?

Alltså kan man vara mer taggad?! FAN vad kul det skulle vara att pierca tungan. Jag vill så jävla gärna, och jag är så jävla sugen! Med en snygg frisyr skulle det vara grymt jävla skit hett! Jag vill ha!



Bild: Piercing

Samtal med en anonym vän

- Jaha, så vad hände i helgen då? Lite motion in the ocean?
- Hmm.. hmmppf... jaaa, hahahhaha
- Hela vägen?
- Jaaaa...... *generad*
- Åhå, ojsan hoppsan i lingonskogen!
- Haha, Matilda jag orkar inte med dig idag!!
- Jag är på gång idag alltså!
- Jamen det blir så när man är med någon man gillar..
- Ja det är klart, man tänder - och det händer!!!!!!!!!!!





Bild: Tummen upp!


Tillbaka till skolan, fan

Japp, nu börjas det igen. Jag måste gå nu för att hinna till skolan, eller ja i alla fall inom tio min. Dagen börjar med en otroligt värdefull spanskalektion *host-host* och fortsätter sedan med mentorstimme, historia och svenska. Taggad? Nja, inte direkt alltså. Jag vill sova, det är mitt enda craving right now..



Bild: Jimmie

RSS 2.0