A moment like this



Jag var tvungen att lägga upp en låt innan jag gick och la mig.
Älskar verkligen den här låtens text i refrängen, tycker att den är jätte fin.

Och så kan jag ju passa på att säga att jag och Jimmie fick var sin pepparkaka av Annettes tjejer(Jimmies pappas flickvän), med våra namn på, när vi var där och åt lite julmat idag. Fan vad söta ungar kan vara!

Liten och sliten

Söndagkväll och det är skola imorgon, vi tar tag i veckan imorgon istället. Har saker jag borde göra men orkar seriöst inte nu. Man har alltid till 00.00 på sig på alla inlämningar. Det är så vi gör det i Mikael Elias. Ska snart sova, natti till världen.



Bild: Matilda Gustafson

Vill du se mig göra något jag tycker om?


Bild: UMO, sjuklingar

Haha. Den här reklamen, den sitter överallt. På pendeltåg, bussar och tunnelbana. Men vad blir egentligen reaktionen? Jag blir äcklad av det här. NEJ, jag vill verkligen inte se henne göra något hon "tycker om"!! Fy sjutton. Det kanske inte menas något snuskigt, men nej tack, jag är inte intresserad!!


När ska dom ta bort skiten? Jag får mardrömmar!


Fika på Wienerkonditoriet

En trevlig lördagseftermiddag spenderades på Wienerkonditoriet inne i Stockholm. Jag hade verkligen super mysigt där. Det blev en sådan där efermiddag då alla är avslappnade och kan skojja med varandra. Perfeto. :)



Bild: Rebecka, mamma och Jimmie (pappsen hade hunnit gå)

Sanningens ögonblick - programmet som förstör folks liv

Okej, visst, de som ställer upp gör det av egen vilja. Men gud vad hemskt det är att se vissa svara på dessa jävliga frågor. Det beror ju helt klart på hur mycket man är redo att offra för ett belopp av pengar. Och programmet då Linda Rosing var med och lögndetektorn visade att hon visst var kär i en kille(eller vad det nu var) fast hon sa att hon inte var det. Jag menar, varför ljuga om en sådan sak? De manipulerar programmet så att det inte blir riktigt rättvist, tycker jag.

Men en sak måste jag ge dom - det är underhållning.


Bild: Sannings ögonblick, Kanal5

S s - Söndags sliten

Det är inte ofta som man är helt slut efter en helg då man knappt gjort någonting. Jag har verkligen bara chillat med Jimmie, men endå är jag helt totalt slut. Hur gick det här till?

Lördagen var det match som gick bra, men inte tilltäckligt länge, så det kan gå. Men i alla fall så var jag med Jimpan under dagen och även denna natt blev det uppersittar kväll med UFC, jag kommer bli hjärntvättad! Shiit alltså.. Men aja, det var i alla fall trevligt sällskap. Men det här kan nog också vara en aledning till min trötthet, vart uppe för ett jävla tv-ptogram två dagar i rad, till fan typ tre! :S

Idag hade jag tänkt klippa mig, men det blev inte av, Hittade dock en riktigt snygg frisyr som jag blev sugen på. Och som jag hoppas blir snygg fast jag inte kortar av hela skiten hur mycket som helst.



Bild: Möjligtvis min framtida hårplan


UFC

Pappa och Jimmie. De förstärker en av de värsta fördomar man har om män. Att de gillar våld. Here we go. De sitter uppe på nätterna och kollar på UFC tillsammans, vad är det för något? Haha. Dom är allt söta. Nu sitter jag faktiskt och tittar med dem, och okej då, det är ganska kul att se. Det är spännande med blod, det kan jag inte förneka. Men hela nätterna? Nej tack! Jag klara mig bra med att sova i sköna varma sängen.. Mmmmmmm <3

Klockan 10.15 är det avslag i turebergshallen imorgon, då blir det innebandy. Vi får se om det går bättre då än vad det gjorde sist, jag hoppas det. Kanske får vi lite hejjaklack men det är tveksamt. Ingen i det här huset är tillräckligt peppad för att komma och kolla imorgon, aja, i vilket fall - det blir nog roligt.



BIld: Da capo

Hallå där

När man inte har mycket annat för sig, då kan det bli lite fotoredigering.



Men nu är det dags för mat, det är inte kul att spela innebandy på tom mage.
See you!

Eftermiddag = plugg

Okej, det här är ju inte kul att läsa om, men jag har i alla fall lyckats knåpa ihop ett historiaarbete. Well done, mig själv! Men i alla fall, det är grymt najs att vara klar med det. Men det kommer mera, så det är väl bara att gräva ner mig i det. GO!


Bild: Frida och Siri i skolan

Lusselelle, lusselelle


Bild: Lussebullar


Idag slog vi på stort! Joanna och Klara gick till skolans café och köpte lussebullar. Vilket fick en konsekvens av att Klara tryckte in en del av sin i min mun. Vilken smak, vilken känsla, vilken julig stund! Såhär blödig brukar jag inte vara... Ååååh... juuuuulklaaaaapppaaaarr.....

Slutet av december

Jag och Klara sitter och "pluggar" i ett grupprum. Jag har kommit fram till att efter jag har varit på Kanariöarna (i slutet av december) så kommer jag vara lika pank som en rånad bank. Greeeeeeeeeat!


Och ikväll blir det innebandy. Får se vilket humör jag kommer vara på med tank på veckans(onsdagens) händelser.



Bild: Sollentuna United FF


Engelska, nu igen!

Alltså jag tror jag är förbannad. Engelska är min förbannelse, den förföljer mig vart jag än går, och nu så går det bara sämre och sämre. Tror att man hade lite flyt i 9an i och med att lärarna kände en och visste vad man var kapabel till. Men nu är det nytt och frsächt allting - allt är inte bevisat. Aja, det är väl bara att hoppas att MVG rakt igenom kommer tillbaka. Det är ett ämne som jag inte kommer gå me på ett lägre betyg i. Man ska försvara sina MVG!

(Fan vilken pluggis jag låter som. Det är jag inte, men vem vill inte ha bra betyg egentligen?)




Bild: Hide away syndromet, nu igen


Helt slut och opeppad

Gårdagens problem drog ner mig så längt ner i hälarna som man om möjligt kan komma. Det finns liksom ingen gnista, vilket jag inte brukar ha problem att hitta om jag verkligen försöker, så det känns surt. Det var inte en del av min genialitet som bestämde sig för att vara vaken hela natten igår, nej, den dumma delen av hjärnan får äran..

minst 3 prov vecka 50 också, fan vad bra jag har det........ (AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGHHH!!) Det skulle inte sitta dumt med ett sommarlov.



Bild: Sommar

F U

engelska igen, fuck english.


2 siffrigt

Jag har fått äran att vara Jimmie Jussilas flickvän i 10 månader, och det har varit underbart! Gubben, jag älskar dig så mycket, du är lyckan och kärleken som jag verkligen tror på <3


Bild: Jimmie på äventyr

Jidder

Jag vill sova, jag vill vara vaken, jag måste plugga - jag orkar inte. Jag är förbannad och trött. Fan vad jag inte har lust med någonting just nu.

Utlandet, skynda dig, snälla!


Bild: Jag i Italien 2008

Ett dujpt andetag

Nu börjar jag faktiskt kunna lugna ner mig lite grann. Men är fortfarande grymt upprörd. Var nära att skriva ett förbannat omoget mejl till x för att förklara vad jag kände. Men jag tog mitt förnuft till fånga, vilket jag är stolt över mig själv för. Jag skrev istället ett igenomtänkt mejl där jag skrev vad x kunde göra nästa gång. Det gjorde faktiskt att jag själv mådde lite bättre.

Jag vet att det kan ses som en fånig sak att vara sur över, men testa själva att vara ute i lokaltrafiken i två timmar, med skor som läcker, mobil utan ladd och en extra väska. Det är fan inte kul! Två timmar sen har du tappat inte bara känseln i fötterna, utan även träningslusten!


Bild: När man bara vill försvinna

FANFANFAN

Det finns fan ingen gräns för hur jävla sur jag är just nu!! Jag har åkt tunnelbana, buss,buss,tåg i TVÅ JÄVLA TIMMAR!! för vadå? INTE ETT JÄVLA SKIT!! Jag åkte till en träning som var inställd. Och jag hade inte fått veta det, jag hade inte fått något mejl under dagen och det stod inget på hemsidan igår, VAD FAN ÄR DET FÖR STIL!? Nej, det är inte min dag idag. Jag pallar bara inte med det här. Jag orkar inte.. Seriöst, jag har fan lust att aldrig någonsin åka dit igen.



HELVETTE!


Snaaaaaaart

Fyfan vad skönt det ska bli! Den 13 december, då far vi, jag längtar massor! Det ska bli så jävla roligt verkligen <3

Senast jag var utomlands, då var jag i Italien. Detta var i somras. Jag hade precis lyckat bli jätte sjuk innan vilket betydde att jag inte kunde bada på nästan hela semestern. Skit kuL!!!!(NOT!) Men nu jäääääääääävlar ska det bli badas av!


Bild:
Sommarvärmen i Italien

POKERFACE

Hur lätt är det egentligen att hålla masken? Kan vissa ljuga om allt möjligt utan att på något sätt skicka ut signaler om att de inte talar sanning? Hur fungerar skiten?

Jag började tänka på det här stenhårt efter att ha kollat på The Hills, och efter att ha lyssnat på Pokerface med Lady Gaga. (Bra låt föresten!) Men i alla fall. Jag tycker det är lite läskigt med dem som ljuger. Hur ska man kunna veta att man kan lita på folk egentligen? Alla kan ha en dold hemlighet.


Julbestyr

Julklappar, första advent och Lucia. Snart är de alla här. Och hysterin har börjat - i alla fall i mitt huvud! Nu börjar förvirringen över vilka man ska ge någonting till och vad man ska köpa. Jag har även börjat fundera över vad jag önskar mig. En söt liten klänning och en volymtång till håret skulle inte vara helt fel. Ett par nya jeans kanske.. Hmm.. Önskningarna är många. Men julen är trots allt en mysig period. Jag längtar dit helt enkelt!

Ps. Jag saknar min Jimmie..<3



Bild:
Julkappar

Read Head - Matilda Gustafson

Gamla bilder, det är grejer det! fan , jag har ju inte bara varit blond och brunett, nej jag har varit rödhårig också! Nu får ni beviset!

Och föresten, så gick det bra på vänsterpartiets högkvarter, vi var inte där så länge, men det var roligare än att vra i skolan i alla fall.

Sms:ade Karin om vad hon skulle göra senare, får väl se om hon orkar vara med mig, eller om jag ens orkar vara med henne. Idag är jag en trött människa. Det är i alla fall fint väder.



Bild: Jag som rödhårig

Tv-time

Satt precisoch kollade på det senaste avsnittet av The Hills. Jag måste erkänna att jag patetiskt nog är helt fast i serien. Kanske finns det någon som delar mitt intresse? I alla fall så handlade dagens avsnitt om att Audrina trodde att Lauren hade hookat med Justin. Hur kunde hon tro det? Fan vad jävla dumt att inte lite på sin bästa vän, och att inte heller lite på Justin när han sa att det inte hänt någonting. Man ska lita på dem man älskar, så är det. Vad har man kvar om man inte litar på varandra?



Bild: "The Hills" Audrina, Withney, Heidi och Lauren

VÄNSTERN

En morgon med en seg start, det är en bra beskrivning. Kom lite sent till matten, men det gjorde inte så mycket. Har lust att göra massa saker. Gå på middag, fest och åka till kanariöarna, lääääängtar :D Men nu ska vi till vänsterpartiets ungdomskvarter, see you - IF I SURVIVE!



Bild: Matildus

Telefon-terror

Har suttit och pratat med Karin nu i säkert en timme. Det är så mycket man missar när man inte ses, men desto mer att ta igen när man väl hörs. Så himla skönt när man faktiskt har den där vännen som man varit med om så mycket med. Den har så mycket enklare att förstå. Tack och lov för söta lilla Karin. :)


There sure is a reason why I call you my best friend!



Bild: Jag och Karin

Long time - no see

Shit alltså hörni, vad man kan sakna en hårfärg! Kollade runt i mina gamla bilder och hittade massa på mig själv som blond. Det är fantastiskt hur olika jag ser ut i blont / brunt. Kanske skulle man ta och gå tillbaka till det naturliga blonda igen?

Sedan måste jag skriva en liten hälsning till min sjuke pojkvän, hoppas du snart blir frisk älskling. Love you mucho <3


Bild: Här var jag blond och söt

Bombhot och öppet hus, vilken jävla kombo

Nej, det har varit för mycket för mig på en eftermiddag. När vi som skulle på det öppna huset i sollentuna for genom centralen, så fick vi först inte komma ut. Det var bombhot runt byggnaden! Jag måste medge att fast jag insåg att det troligtvis inte var någon fara - så blev jag faktiskt rätt så rädd. Jag är ganska lättskrämd tyvärr..

Men vi tog oss till slut till sollentuna. Där gick det bra, men det var lite långttråkigt. Nu så är jag äntligen hemma! Skyddad från snöovädret sitter jag nu och msnar med Emma och dricker en Loka. Jag har en favoritsmak som fan, "Jordgubb & Guava" Try it!

Emma säger att det är helkväll på 6an, någon som satsar på det kanske?




Nu är det fan pålsmössan på people, snöstorm i Sthlm!

Jul stämning!

Idag har vi ätit pepparkakor och nu lyssnar vi på "all I want for Christmas" på Klaras dator. Det är fan helt saligt, julstämningen är på topp!

Måndag, ta slut!

Jag orkar inte med den här dagen. Zandra är hos doktorn så det blev strul med vår redovisningen, hon hade största delen men vi måste göra de ti alla fall, blä.. Men man får bara hoppas att hon mår bra!

Sedan är det öppet hus i sollentuna för skolan, där jag ska vara med, Johanna & Klara också. Men nu känner jag mig inte taggad för det, jag kommer typ vara hemma vid sju ikväll, fiffaaan.

Bio - ett sant söndagsnöje!

Söndagmorgon, trött och dåsig. Vad gör man? Jo, vi gick på bio! Madagaskar 2, svenskt tal, fullt med barn och tokerier. Jag hade skit kul där på bion. Dom har humor som fan de som gjort filmen, good job vilka ni nu är! Små och stora, spelar ingen roll, gå och kolla, den är värd det!

Käkade sedan middag hemma hos oss. Min faster Ewa var på besök. Sedan blev det dator tid när Jimmie forit hem. Men tröttheten gjorde att jag bara klickade runt, slö som ett ekollon - that's me. Höhö.



Bild: Madagaskar

Lördag baby

Det blev en lugn lördag med Jimmie i helgen. På morgonen var det innebandy, vilket inte gick som en dans, men fan - vi var i alla fall duktiga!

Sov en stund mitt på dagen intill jimpa, haha, båda var skit trötta så det bara blev så, men det var mysigt!

Sedan tog vi oss till Fruängen och gjorde en goodigoodiedinner. Det var skit mysigt och jätte gott! Jag måste faktiskt ge lite cred till min pojkvän som gjorde en as god sås till. Mucho uppskattat. Sedan blev det hockey spel och tv-kväll.



Bild: Mysmiddag med tända ljus

Fredag kväll

Ohja, det var fiesta hemma hos Jessica. Det var skit trevligt, träffade många nya roliga ansikten. Very nice. Hade roligt som fan , och det var kul att träffa gamla vänner också. Tog en taxi hem vid 1-2 någon gång och så kom Jimmieboy och sov med mig. Love it. <3



Bild: Jessica och Frida


BIld: Erica, jag, Jessica, Bella och Jenny


Bild:
Jag & Jenny

Fredagens uppladdning

I fredags, då drog jag direkt hem efter gymmet för att fixa mig till Jessicas 19års middag. Reultatet blev schysst och jag kände mig skitsnygg i min FCUK klänning! Möttte upp Jenny för att köpa en present och sedan tog vi oss till jessica, erica hämtade vi upp på vägen.



Bild: Innan jag for till Jessica

Titta hit!

Hela helgen, jag har varit världens sämsta på uppdatering, jag vet! Men det har faktiskt varit fullt upp, så håll utkik, imorgon kommer det massor med nytt!



Bild: En början på helgens bravader

Morgon

Så vad står på schemat idag? Jo, idag har vi först engelska. Har övat inför nationella där, skit trist, gör inte dagen till något bra direkt.. Sedan har vi Religion, då får vi se om jag ska redovisa, gör det helst inte idag, eftersom jag inte hunnit öva så mycket.. men vi får se! Efter det har vi lunch och sedan kommer the happening of the day - Idrotten. Vi ska springa 5 km, skit kul. Alla satsar på typ 18-23 min vilket skrämmer mig som fan. Jag kommer då inte springa så snabbt. Kommer en rapport senare om hur det går, om jag inte dött in the making.

Elin den jäveln gav mig "not very good" på engelskan, men efter att jag klagade ändrade hon genast till "very,very good!" ;)

Update

Jag hade fotbollsträning i onsdags, då jag tog ett par bilder. Här kommer två!


Bild: Clara är snygg som få!


Bild: Fotbollstjejer posar friskt

Fan vad skönt!

Nu är jag helt , 100% färdigskriven med mitt Religionsarbete till imorgon. Nu är jag klar så att jag faktiskt kan redovisa om jag blir tillfrågad. Det känns helt enormt skönt! En torsdag framför datorn och här är jag, äntligen klar. Fan, är faktiskt helt utpumpad, haha, av skolarbete. Men ni skulle se min presentation, den kommer bli aaaaaaawesooooommmmmee!


Bild: helt och hållet seriös, ja alla ser ju alvaret i bilden ;)

Åter framför datorn

Helt otroligt. Just den tiden jag ska ha utvecklingssamtal, då är det öppet hus på Mikael Elias för alla stockholms nior. Just greaaaat! Såg lite lagom snygg ut(jätte lodig) när jag kom dit, och jag blev direkt missförstådd för att vara sökande, haha. Menmen, utvecklingssamtalet var segt som väntat, men fick iaf bra respons.

Nu är allt jätte trist att läsa om för nu ska jag plugga Religion, Wihuu! Kill me now

I'm just a girl

Japp, nu är det dags. Jag ska på utvecklingssamtal med mammsen. Har fyllt i ett papper hur socialt, fysiskt, allmänt bra jag mår, hur det känns med arbete, om det är för mycket, och om jag hinner vara hälsosam. Spännande va? Jag visste väl det.

Men i alla fall, jag hoppas att det går bra. Jag är inte jätte förtjust i att prata om hur jag mår och vad jag är bra/dålig på. Antingen blir man glad, eller också jätte deppad. Vi får hoppas på det första.



Bild: Mamma & Jag

matilda, det är dags att plugga!

Jag kan inte fokusera mig på något viktigt just nu. Har gymmat och varit i skolan, det känns ju bra. Men snart har jag utvecklingssamtal. Har egentligen inget emot det, men jag orkar inte sitta och prata om hur jag mår och uppför mig. Det är en "Jag orkar inte"-dag helt enkelt.

Sitter och kollar på vänner med min syster, men det borde jag ju såklart inte. Fan. Men aja, nu ska jag sluta skriva, plugg here we come!

Yesyesyes!!

Nu är det bokat och klart, betalat och fixat! Jag och min älskling ska till Kanarieöarna den 13 december!!!!! Jag är så himla glad, de tska bli skit kul, och det bästa är att det bara är 2&enhalv vecka kvar! Är faktiskt jätte glad. Just nu gör det inte så mycket att jag måste vara i skolan ens. I feel goood, dododododododo. Hihi.


Stället vi ska till ligger på Gran Canaria i Peurto Rico, där jag var för två år sedan. Det kommer bli ett grymt återseende.

Jag hittade lite bilder på google.se, fan vad det ser härligt ut. I can't wait!







Härliga Puerto Rico

Tisdag morgon

Det är en fin morgon. Solen skiner, vilket den inte har gjort på länge. Det känns bra, väldigt bra. Och till råga på allt, så sitter jag och bloggar i mitt rum på morgonen! Helt fantastiskt, för en dag sedan hade detta inte varit möjligt.

Jag lyssnar på Beyonce´s "if I were a boy", den är hur bra som helst verkligen. Det är nog en sådan låt somblir bra för alltid. Kan man ju tänka sig i alla fall.

Nej nu ska jag snart till skolan, solongpeople!  


Bild: Happy tisdagsmorgon

Lite småsjukt




Darin feat. Kat Deluna - Breathing your love

(Här utan Kat Deluna)


Helt ärligt nu, jag har aldrig i mitt liv haft en "Darin-period", men jag måste medge att hans senaste singel med Kat Deluna är fan grym. Jag tycker den är skit bra, men jag förstår inte riktigt varför. Hon ser lite småfånig ut, han med. Men det är nog svänget, haha, jag är helt amazed av vad de lyckats åstakomma tillsammans, ballt!

Det är dock en sak som skrämmer mig. Vet ni va ddet är? Nej såklart, jag har ju inte sagt det än. Jo, det är alltså att när jag sedan lyssnar runt på hans andra låtar, så låter dessa inte alls dåligt. Herregud, vad är det som händer med lilla mig?

Musik i min smak just nu!



Walking on sunshine

Känn hur musiken tar tag i kroppen, dansa runt och skaka på rumpan.
Av det här mår man bra! Du kan till och med sjunga med om du vill!

Juste!

Jag glömde att berätta om Tvn!! FAN VAD JAG ÄR GLAD! Jag har fått TV i mitt rum nu också! Så jag kan sitta med både dator och TV om jag vill. Det är värsta sambandscentralen i mitt rum, hehe. Life´s good to me right now.

I'm walking on sunshine, OUUOH


Bild: Klara och jag


Jag känner mig som en riktig super woman just nu! Det är otroligt härligt. Jag har hunnit med så mycket idag. Jag har duschat så jag känner mig ren och fräsch tex! Och sedan har jag fan hunnit med två maskiner med tvätt, jag har diskat en maskin med disk och(!) jag har städat i mitt rum. Men jag hann med mer, det där var bara städbiten!
Har haft två små söta flickor på besök, det var verkligen skit nice! Jag har saknat Clara & Sara från Edsbergsskolans engelskaklass, det har jag. De köpte bullar men jag ville inte ha.. Haha, otacksamt fårn min sida, men de fick i alla fall äran av mitt sällskap, hihi.
Vill ni vet anågot spännande? Imorgon är det tänkt att det ska beställas en resa till kanariöarna! Skickade lite info till min pojke som hans papps behövde, så nu börjar det kännas på riktigt. Jag är taggad!

Äntligen!



Asså seriöst, det är ju bara föööör underbart! Har suttit och pratat med Sara och Clara i flera timmar, fikat lite och bara snackat. Och nu, nu sitter jag i min soffa i vardagsrummet inne på internet! Det är helt fantastikst! Alltså det är såhär att pappa äntligen fixat det trådlösa nätverket här hemma, så nu behöver vi inte slåss längre. Jag kan var ainne på datorn när jag vilL! (okej det låter nördigt, MEN JAG ÄLSKAR DET!) Så tack datorn, för en bättre värld.

snart slut..

Nu har jag suttit och gjort knappt någonting i en timme..? Och det är inte bra.

Längtar som fan tills vi slutar, det kommer bli en underbar upplevelse. Ska hem och duscha först eftersom jag inte hann med det imorse. Sedan kaaaaanske jag ska plugga lite, vi får se hur det blir med det, och sedan DÅ ska jag faktiskt träffa Clara och Sara, finally! Ska bli najs som fan. Vi ses snart brudar!



Bild:
Matilda & Clara

Skola - svenska

Vilken skit det är alltså att vara i skolan och inte veta vad man ska skriva.. jag ska skriva en skapelsemyt och det går inte alls! Någon kanske har några tips? *smilieface*

Men i vilket fall, så ha rjag hittat en väldigt trevlig och intressant bild på klassen. Det är från skolkatalogen, och jag kan lova att det var kalabalik när vi fick den till klassrummet! Det blev direkt kö och alla hade finfina åsikter om sig själva som att man tex såg ut som, Patrick Wolf. hmm...? Lisa är fascinerande må jag säga! Och vår kära lilla mentor Jennie Lood, hon tyckte hon såg ut som en mupp, haha. Alla hade vi olika åsikter.


Sp1c
Bild: Klass Sp1c

Gårdagenkvällen.

Jag spenderade kvällen igår med Jimmie the one, (det är min pojkvän, för alla som inte vet). Vi körde hockey... fan vad jag sög, mina händer var aldeles stelfrusna och detta resulterade i en smärre handikappning i fingrarna - alltså kunde jag inte trycka speciellt snabbt på knapparna - alltså gick det inte så bra som jag hade tänkt mig..

Men nu har Jimmie iaf en skön säng, thank God! Det är en revolutionerande pryl, haha. I love it.

Vi fick käka grekiskt till middag, det var super gott! Men mi älskling var lite missnöjd för han fick tydligen bara fett på sitt kött, stackarn. Vi får väl se vad som händer nästa gång vi går dit.



Bild: Spegel spegel

MÅÅÅÅNDAG

Sitter i skolan med Emma och lyssnar på musik, just nu lite GooGoo-Dolls. Men gullig som man kan vara så sitter några tjejer och ser på TheHills på högsta volym, jag sänkte i alla fall när det kom in folk... Aja, man är säkert lika irriterande själv ibland. Mer respekt till folket!

Snart ska vi ha ytterligare 3 till lektioner, vilken en iof bara är klasstid(eller vad det nu heter), men endå. Soffan är asskön här i rummet där vi sitter, skulle kunna somna, ja tack :D eller ta hit min kärlek och ha lite mysigt.. Tihi!

Jag körde en morning-fotoshoot eftersom jag hade lite tid över, och här är ett resultat nedanför.


spanska manana

Hej och god morgon!

Idag var en väldigt lärande morgon. Asså seriöst, våran spanskaklass är värdelös! En tjej från Colombia var här och pratade - alla satt som frågetecken.. Snart ska jag gå ut och prata betyg med min spanskalärare.... Inte spännande, jag vill inte, hjälp mig!! Fuck...




Bild: Showtime

Helgen var lång, här är den kort!

Fredag: Det var mighty fine suxcess på mässan i fredags må jag säga! Teoretiska hade den eminenta idén att dela ut leksaker till alla frivilliga. Detta utnyttjades må jag säga! "Du får en leksak om du lyssnar." Hihi, fult - men ack så bra resultat!
Efter detta tog jag en tripp till IKEA med min kära pojkvän, hans farsa pröjsade en ny säng till honom. Så nu kommer vi sova gott om natten!(sova?) Det är iaf en 1.20 säng, vilket gör grym skillnad från 90, i promiss! Pröva själva att sova med någon i en 90 först och sen en 120!
När vi var klara där tog jag nästan direkt tåget till Vimmerby och mina kusiner för att söka helgens äventyr!



Bild: Yeah right, jag fick minsan ingen rabatt!



Bild: Packning


Lördag: Kom fram sent på fredagen, så börjar på lördag. Jag och Fredrik var säkert uppe till 4 och bara pratade. Kul att man har sådan kontakt med släkten. Vi kollade på fotbollsmissar(DVD) och käkade popcorn. Vilken grej! Maha. Sedan så sov vi. En shopping i staden stod på tapeten under dagen, det tog säkert högst en halvtimme iom att Vimmerby innehåller ungefär 5 affärer.... Men det var trevligt! Fredde köpte en vänner-box som vi spenderade kvällen framför, och så lagade vi en grym middag. Jag skulle bli en fantastisk kock, haha!

www.youtube.com    Benjamin Morgonsoffan

Bild: Tummen upp till alla "äventyr"


Söndag: Åkte hem tidigt på morgonen så att jag han göra något under dagen. Pratade med en jätte trevlig tjej, linköping - stockholm, som hade dans som yrke, ballt!
Morfar bjöd ut familjen när jag kom hem, åt på Dalanisse i Birkastan. Det var verkligen super mysigt! Sedan gick morfar och Jimmie ihop och körde en kickelattack på mig.. Inte OK! Men jag gav tillbaka på morfar och Jimmie med, så det var lite okej i alla fall.
Nu ska jag snart ta och sova bort natten till skolan börjar, spännande dag imrogon, jag går till fyra................

Long time no see

Ja jävlar vad det var länge sedan jag skrev i min blogg! Detta är eftersom jag direkt efter skolan i fredags åkte till småland. Jag har hunnit med massor med sake ri helgen, känns det som. Så nu tänker jag ge er en liten up date!! (nästa inlägg)


Bild: Minns ni mig? ;)

Morgondagen blir full rulle - kanelbulle

Ja alltså imorgon, det kommer hända tusen sake rkänns det som - men det ska bli en bra dag!

Först så ska jag till Älvsjömässan, see you there! Och det ska faktiskt bli riktigt roligt, jag taggar hela tiden, hoppas det inte är för mycket dryga småbarn... Jaja, det ska bli kul!

Sen ska jag spendera så mycket tid jag hinner med Jimmie innan jag åker till Småland. You know, astrid lindgrens värld och grejer, det är en tyyyyng stad! Muhaha. Ska träffa släkten och dom är så glada att jag ska komma, (lite självgod kanske) vilket känns jävligt bra. Fan, jag gillar min släkt! Men kommer inte komma fram fören halv elva, så kommer bli massa plugg på tåget jag ska åka.

Jag, Matilda Gustafson, har aldrig åkt tåg mer än en timme förut, så det här kommer fan bli en upplevelse! Jag är lite nervös faktiskt.. Vet inte om jag borde vara det, men en oro finns såklart där, jag har ju aldrig gjort detta förut. Jag är en tåg-oskuld för hela slanten. Wish me luck!




Bild: Den här snyggingen, och några till, kan ni
få se imorn om ni kommer på mässan!

Hejhej, hallå

Vi hade en finfin skoldag idag. Vilket betyder att vi endast hade en lektion och så fick vi gå hem! Jimmie vaknade dock när jag slutade.... hmmm. Hehe. Det var en najsig dag, chillade hela dagen med älskling. Har faktiskt också varit ovanligt hurtig idag och tagit en jogging runda. Visserligen så var den inte så lång (skäms) men det var i alla fall något!

Jag måste säga att jag nog var ovanligt aggresiv idag också mot min kära pojkvän, men vet inte riktigt varför, haha, den stackarn fick bara stå ut. Men det är inte så synd om honom egentligen - han jävlades med mig på sina egna små sätt.

Även fast vi kan göra varandra illa, så älskar vi faktiskt varandra, maha!


Bild: Jo, det blev bitmärken.

Alla barnen....

Alla barnen var i skolan utom Emma, hon var hemma :O

Ssssschuuuul

Sitter i skolan nu på morgonen, fick ett gulligt sms från älskling, så morgonen fick en bra start :) Kom till och med extra tididgt(alltså i tid) till mattelektionen idag! Är fan så stolt över mig själv alltså! Hihi. Nu ska vi snart ha en matte redovisning, hur konstigt låter inte det liksom. Men det är faktiskt rätt najs det ska bli intressant hur alla kommer redovisa. Haha, pluggis-Matilda has spoken!

Mikael Elias klass Sp1c är en riktig bloggare klass, fett roligt att vi är såpass många. Jag, Emma, Klara, Johanna, Frida, Joanna och Aviva är dem jag kommer på bara sådär, nördar! :D

kvällen före dagen då jag har två lektioner

Ska snart gå och lägga mig. Imorn är det två lektioner och sedan massa Jimmie-tid som gäller! Det kommer bli en bra dag, om jag inte är för trött.

Spelade faktiskt fotboll ikväll, det var najs. Jag fick längtan till alla de roliga matcherna, och sommarlägren. Jag älskar fotboll. Dock inte inomhus, det är inte lika roligt. Då känner man sig som en fågel i ett hus - instängd!

Pappa tog min Ipod-laddare.... inte vidare smart i och med att jag behöver den och det är inte snällt att ta andras saker.. Sorry farsan men det var ett riktigt snedsteg.

Fan ska limpajimpa vara 18 för? Det är skitjobbigt att han får göra tusen saker som inte jag får. Jag känner mig mobbad, fan.

DIF vs. BRYNÄS, 7-0

Fan vilken härlig stämning det var på matchen igår. 7-0 till djurgården, hell yeah! "Samla djurgårn', samla djurgårn'" Skit kul att se. Klacken hade drag!

Det är lite kul när man tänker på hur mycket folk kan låta. Vi skulle sjunga för Priscilla & Albin idag, (de har fyllt år), och fyfan vilket drag det var! (riktigt jävla mes sång!) Hihi, man märker att vi är en klass med majoritet av tjejer.

Nu ska jag tillbaka till samhällslektionen, psykiskt, thank you and good bye!

Bilder från matchen


 



Back to buisness

Nu är jag tillbaka! Comviq för the win, muhaha! Jag är nu medlem av budgetvärldens fina telfonerbjudanden. Fick springa runt som en galning imorse för att hitta det där djävulska lilla kortet innan skolan i och med att min mobil inte fungerade med det gamla telenor kortet. Men nu är jag tillbaka i mobilvärlden som sagt. Och det känns JÄVLIGT bra!

"Vi é på gång, vi é laddade, vi é tända! Vi é på gång, ikväll kan allting hända!"


Två roliga saker during the day

Två roliga saker hände idag i skolan i alla fall, minst.

Först och främst så kläckte Zandra ur sig en extremt grym kommentar. Jag kom och pratade med henne, Klara och Emma vid skrivaren. FÖrst var allt som vanligt, sedan meddlade hon att de precis pratat om mig. "Jaha" sa jag"vad sa ni då då?" då säger Zandra: "Ja alltså, vi sa att du var mörk"

Hahaha, hon menade såklart inget med det hela , men det lät väldigt roligt!

Sedan så blir det Älvsjömässan för mig Johanna Klara och Emma på fredag förmiddag. Vi ska stå där till 12, så if you're there - besök Mikael Elias Teoretiska monter! Skolan kommer finnas i både Stockholm och Sollentuna HT 2009!

ojojoj!

Jag och Jimmi-pimmie blev bjudna av hans pappa på hockey nu precis, så vi ska på djurgården - brynäs ikväll. Trevlans! Jag skickade in Jimmie i duschen för att han inte varitdär på ett tag.. snart är han ren och fräsh igen, wihuu! Och det tål att tilläggas att det är myyyysigt .



Bild: Såhär glad blir jag när Jimmie duschar, hehe

Matilda Gustafson vs. Emma Holden

Två stycken brunetter, med samiskt ursprung någonstans där inne - båda med grisnäsa. HIttar ni fler likheter mellan mig(Matilda) och Emma Holden`? Det är en lite komisk grej att dom där grejerjna är lika, haha. Klara sa på lunchen att vi hade likadana näsor, vilket tydligen visade sig stämma. Här är vi, snygga som vanligt, i en liten paint-redigering av mig! Muhaha!


Update: I'm soooooo sorry, men nu var det så att det var faktiskt Johanna som påpekade det där med näsorna! Bara så att alla vet. ;)




BIld: Jag & Emma

fitt-humör

Jag orkar inte med skolan idag. Jag är jätte trött - har inte sovit speciellt bra, och är allmänt låg. Det känns som att allt kommer på samma gång och det blir för mycket. Fick reda på en störande sak idag, hatar internet! All info som man hittar där kan vara så himla felvisande.. Men det här stör som fan. Usch, jag är så jävla lättpåverkad.

Just nu skulle jag behöva någon som kom hem till mig med blommor och tårta..



 

En riktig jävla guldlåt



Beyonce - If I were a boy

Vilken jävla passion. Hjärtat bankar snabbare. Säga vad man vill, men B är fan grym! Jag ääääälskar den här låten. Jag ryser för fan. Vilken låt, vilken sångerska.

Vinst för fan!

Lördag på dagen, dags för innebandy. Match mot Järfälla står på tapeten, och det är myclket laddat. Vi har aldrig vunnit en match, men dagen innan på träningen var det en grym stämning och tjejerna spelade bra. Vi spelade bra. Dgas för match, nerverna gör sig påminda, vi värmer upp - laddar. Match, vi gör 1-0. Järfälla reducerar, 1-1. Vi gör 2-1, *beeep* halvlek. "Fortsätt så här tjejer!!" Vi går in i andra och gör mål i startminuterna, 3-1. Järfälla gör mål, vi gör mål. Matchen är slut!!!!!!!!!!! VINST TILL SOLLENTUNA UNITED MED FYRA TVÅ; FAAAAAN VAD BRA BRUDAR!!!! :D



Bild: I LOVE SOLLENTUNA UNITED

Sunday, here we go

Sov hemma hos Jimmie alltså från lördagen. Så söndagen så åkte vi faktiskt in till stan och shoppade, de tvar länge sedan. Men något jag måste påpeka extra, är att det är Jimmie som ska kolla överallt! Jag har ett extremt tålamod(höhö) och går med Jimmie ööööööverallt, men när jag sedan ska kolla i 3 skoaffärer - så har han storknat efter den första, hahahaha. Det borde vara jag som får med honom överallt, blä.

Spenderade kvällen sedan hemma hos mormor & morfar, det var trevligt, och så var det god mat. Tog tunnelbanan med Jimmie sedan, så han inte skulle behöva åka hem själv, åh jag är så snäll! Och sedan så var jag tvungen att plugga, för jag ska ha prov imorgon, buhuuuuu! huhuhu... :'( *snyft* Jaja.... jag klarar mig.. kanske..

Redigerade lite bilder också. Här är en:



En lördagskväll i Södertälje

I lördags gjorde jag någonting mycket trevligt. Jag åkte till Södertälje, hem till Elin L med tjejer från klassen. Det tog en helvettes jävla lång tid att åka dit, men det var det fan värt! En massa cred till dom som åker därifrån varje morgon, jag är impad som fan.
Men i alla fall, vi åt tacos och det var super mysigt, alla är så gulliga!

Tog ett tidigt tåg därifrån eftersom jag sedan skulle hem till Jimmie och spendera natten. Vi tog det chill, en jätte lugn kväll och bara hade det mysigt. I love my boy <3



Bild: Frida, Anna & Zandra


Bild: Johanna & Klara


Bild: Martina & Jag

3 dagars frånvaro

Ja så är det, jag har inte bloggat på 3 dagar! Och det känns helt konstigt, haha. Ja goch Frida och Emma har precis diskuterat att man faktiskt får skuldkänslor av att inte blogga.. Men feel no fear people, jag ska inte sluta. Nu ska jag försöka uppdatera alla om min helg. Välkomna alla intresserad, och ointresserade!


Bild: Happyface

Gamla minnen

 

Anton & Affe - Hat och kärlek


Minns ni den här? Minns att jag var väldigt mycket med Sofie när jag lyssnade på den här musiken, och Clara var också en bundis på den tiden. Det är sjukt hur snabbt dagarna går. Det var inte länge sedan jag fyllde var 13 år och fick gå på GreenDay i Gbg med pappsen. Det är så mycket som händer i livet. Och de tgäller att hålla fast de där ögonblicken så att man inte missar dem!

Well done :)

Det har gått bra idag. Vi hade en engelska uppgift som jag och Joanna presenterade tillsammans - det gick helt okej bra. Nu är det bara att vänta på resultatet, domen från vår lärare. Tare chill-pill med andra ord!

Jag har nog ändrat mig

Igår så pratade jag ju om att jag var taggad på en ny svart kappa, men nu har jag ändrat mig. Jag vill ha en ny vit kappa. Det skulle vara skit fint att ha om man ska ut. Och så kan man köpa en dunjacka också, en svart som man kan ha till lite mer alsvlappnade tillställningar. Ja, det här låter jätte bra!


Ny vinterjacka, tack!

Jag hittade en kappa som jag gillade på the world wide web. Vad tycker ni? Jag vill ha smakråd! Är inte helt säker på att det är en kappa jag behöver heller, men den här var fin. En dunjacka blir så bylsig.. Tänk den här kappan med kort-kort och strumpbyxor, eller till någon fin klänning. Nice, hu?


Bild: Kappa

Game on!

Väldigt viktiga turneringar har pågått under kvällen, framför allt ett duellerande i PinBall. Jag och min kära pojkvän tycker båda att vi vet bäst och mest, skit bra. Vi kan inte komma överens om vilka tangenter som är bäst lämpade för spelet, jag gillar z och ' och Jimmie gillar z och c , kan ni tänka er vilket tjafs det blir? haha. Söta lilla Jimmie, alla vet ju att jag vet bäst! *blinkblink*

Satt och tänkte på de härliga sommar kvällarna som gått. Vad skönt det var att vara ute till sent på kvällen/natten och inte frysa. Och vidare då så tänker jg på vinterjacka - det är ju det man behöver nu för att inte frysa. Jag vill ha en ny. Ska kanske lägga ut den gamla på blocket. Någon som är intresserad av att köpa en gammal röd dun-everest-jacka?



Bild: Sommarkväll vid vattnet

öööh.....

Ja som det kanske märks så har jag varit lite efter i huvudet på den senaste tiden. Det har en enkel förklaring - jag blir deprimerad på vintern. Jag är en sådan person som behöver mycket solljus, jag vet att det låter jätte fånigt men detligger faktiskt lite sanning i det också. Men fan den här vintern är fylld med pojkvän, familj och nya kompisar, får ta och göra den till något bra! Ta pulkan och ut och åka, hitta på mycket saker. Är det någon som vet om några roliga events undr vintern, tell me!? Jag är öppen för förslag, många förslag!

Smart-ass


Bild: Matilda Gustafson


Jag kom försent idag igen.. Mamma väkte mig klockan åtta, när vi började 8.40, skit bra? Nej verkligen inte! Jag pallar inte med skolan just nu. Fan, jag är så trött så jag bara vill sova hela tiden. Fattar faktiskt inte vad som har hänt, så här var det inte förut.

Fika och fotboll

Igår var jag som sagt och fikade med Zandra, men jag var så sjuuuukt trött så vi stannade inte speciellt länge, kanske satt där en timme eller någonting. Och meningen med att åka till ett fik var att vi skulle kunna sitta med våra datorer och plugga, att vi skulle vi internet, men nej - det funkade inte idag. Blä!


Bild: Zandra

Senare på kvällen åkte jag på fotbollsträning, det tog emot för att det var så kallt ute, men jag åkte dit i alla fall. Och tur var väl det, för trots att det var lite segt och halt så det inte gick att ge allt, så var det skönt att komma ut en stund.


Bild: Sofia & Laura

Jag kom hem rosig om kinderna, och när jag skulle tvätta, jag kände mig sååå duktig, så satte jag på maskinen med  tvättmedel och allt, utan att lägga in tvätten! Fan! haha.

rosiga kinder
Bild: friskt rosig

Plugga

Idag blir en sådan där dag när man bara pluggar. Har suttit nu och skrivit ungefär 700 ord om ätstörningar, det är fan bra jobbat! Och sedan ska jag åka med Zandra till Odenplan och plugga, ska bli skönt att sätta sig ner och ta det lugnt, man blir fett stressad i skolmiljön. Det ska bli skönt att plugga någon annanstans för en gångs skull.

Ikväll blir det fotbollsträning utomhus, det gäller att klä på sig ordentligt då, jag vill fan inte bli förkyld igen, nej tack till det! Men det ska bli skit kul att träffa laget igen, det var skit länge sedan sist. Tagga!!

Faaaaaantastiskt!

Jag har precis gjort en otroligt häftig upptäkt, jag och Klara ser exakt tvärtom ut idag!! Ni skulle bara veta hur häftigt det ser ut. Det är verkligen heeelt otroligt att vi är så likt olika! Fett ballt. Bild kommer senare!


Bild: Rött vitt och svart

Lyckat, lycklig

Jag tror att jag blev mer överraskad än min baby igår. När Jimmie kom hem så hade han köpt rosor till mig! Två stycken super söta rosa rosor, de var s¨å himla fina! Och skoja inte att jag blev glad! Jag har världens finaste pojkvän, kärlek kärlek kärlek ♥ den där pojken gör mig verkligen lycklig <3




överraskning.... (6)

Jimmie är och köper mat till oss, vilken söt pojkvän jag har! Vi ska äta grekisk mat tonight, vilket är bara så himla gott. Vad Jimmie inte vet är att han ska få en liten surprise när han kommer hem.... Tihi. Inga detaljer! Puss!

Ett gott skratt


Bild: Benjamin

Har ni sett den där lilla biten av morgonsoffan där Björn Gustavsson gör störtkuliga klipp? Det är verkligen helt fantastiskt roligt, han är så himla borta och osäker i rollen, och ja, man garvar en hel del när man ser det! Jag och Elin P satt och pratade om det programmet på lunchen, och självklart kommer Ludde sedan och säger, "Det är en parodi av Avivas storebrorsa!!!" Hahhahahha, och när jag frågat Aviva så visades det att det var sant! haha. Avivis har en kändis i familjen! ;)



Benjamin testar supertrendiga kläder

"No brain, a lot of gain"?


Bild: Lick it like a lollipop


Idag lyckades jag igen. Jag kom en timme försent. Men saken var den att jag visste inte om detta fören jag kom till skolan, då jag insåg att klockan var en timme mer än vad jag trodde. Oh I'm so awsome! haha. Jag fattar inte hur det går till? Hur fan kan man se fel på klockan sådär? :S

Men inget ont som inte för något gott med sig, det visade sig att vi hade matte utan lärare, alltså ingen som tog frånvaro! Hehehehe...

Jag blir så jävla sur!

Okej, jag vet, mina inlägg ikväll hänger inte ihop någonstans, men det gör inte min hjärna heller för tillfället. Jag ber om ursäkt!

Nu var det så här att när jag skulle åka hem från Jimmie denna kväll så mötte jag en obeskrivligt bitter kvinnas blick. Jag skulle precis hoppa in i tunnelbanan när den sura käringen kollade på mig och tryckte ner den där jävla dörr-stängnings-knappen! Hur kan man bara göra så? Okej, jag förstår att sl har en tidsplan, men seriöst, det skulle inte göra någon som helst skillnad att stanna 2 sek till. Nej, det skulle det inte. Så just nu ikväll säger jag; Fan för SL! Skärp till er, tack så mycket!



Bild: Tunnelbana

Utomlands någonstans


Bild: Italien 2008

Jag och Jimmie satt och kollade i en resebrosschyr idag. Något som måste påpekas är hur otroligt lockande och underbara bilderna var som fanns i denna. Lusten bara ökade för oss båda... (a). Men skämt och sido, det skulle inte sitta dåligt med Kanarieöarna en vecka eller något liknande, inte dåligt alls. Bring me summer!

Här sitter jag med mitt äpple

Ja, det är kvällens snack, ett äpple alltså. Jag borde äta mer frukt/grönsaker och mindre sötsaker/fettsaker. Men vad gör man när det ena är godare än det andra? Jag kan inte stå emot i alla fall, det är jag väldigt dålig på. Så nu är det avgjort, jag måste börja jogga utomhus när jag har tid över - så fort jag får tid över!

Chillade för övrigt hemma hos Jimpalimpa i Nacka today. Fick en glad nyhet om ett armband som ska inhandlas från Gold Digger, as fint och kommer nog komma perfekt till jul, det ser jag fram emot! Vi åt den hälsosamma rätten grillkorv med pommes till middag(goes very healthy) och sedan lite godis på det. Fantastiskt nyttigt!

"Fettman ska bort, fastare kropp, godis? nej, stopp! Att springa bort fettet, det är enda sättet!" Av: Matilda Gustafson

Jag är en sådan poet, borde fundera på att göra karriär...

Lite måndags humor



Vart tog marken vägen?



Slängde in en video med bra musik också!

skola - personlig påminnelse

v.45

Måndag:   Svenska bok
Torsdag:  Engelska
Fredag:    Utredande text


v.46

Onsdag:  Spanska prov
Fredag:    Religion föredrag

v.47

Tisdag:       Samhällsprov
Torsdag:    Matte redovisning

v.48

Måndag:  Historia redovisning



Jag älskar mitt liv just nu...

Do the split!



Haha, min statistik har fått fnatt. Det som är mest uppenbart att likna detta fenomen med är en splitt. Ni vet en sådan som gymnaster gör, särar på benen. Höhöhö. Inte visste jag att datorn kunde göra sådant - blir man impad så blir man!

Glad och jag längtar

hayp

Vilken klippa Emma har varit den här morgonen, hon och designadinblogg.se har varit min hjälp för att fixa designen. Och visst blev det rätt bra? Jag är i alla fall nöjd själv, vilket är viktigast!

Jag längtar efter min älskling, mister right, han som lyser upp dagen för en. Jag ska träffa honom i eftermiddag, blir en tripp till nacka där hans mami bor och säga hej till vovven - Maiden.


åh så glad :D

Äntligen har jag fått lite hjälp med min design på denna lilla blogg! Det är så skönt med lite eget, även fast den är skamligt okomplicerat så är det endå kul. Heads up för fler förändringar i framtiden!

Back to school

Tillbaka till den där världen av läxor och prov och måsten och regler, hit och dit hela tiden. Jag hade inte saknat det här, om vinterlovet var lika långt som sommarlovet så visst, då skulle jag nog vilja komma tillbaka till skolan. Jag hade inte bangat på en vecka till med ledighet.. Nu är det bara att se fram emot jullovet och vad det kan innebära!


Bild: Aviva & jag

<3



Nej, det finns inget som jag älskar så som jag älskar dig <3

Fy för dumma regler

Asså ärligt talat, jag är 16 år, 16,5 till och med! Och jag har en pojkvän som är 18. Är det någon som har det likadant? Jag får inte sova hos min älskling på veckor. Vad fan är det för regel? Om jag kan hantera det borde det väl ändå inte vara ett problem?! Blä på regler.


Bild: Kärlek

Bibblan och kändisar, vilken mix

Idag var jag på stadsbiblioteket för första gången. Det var en spännande upplevelse, många var dryga, usch på dom. Men jag fick i alla fall ett lånekort under tiden jag var där, det är rött och genomskinligt, Wow! Det var inte överdirvet imponerande men kul att ha varit där i alla fall!

Sedan fick jag och syrran dubbelt upp på kändis spotting när vi gick hem, Linda och Vigor från när och fjärran hängde båda i birkastan idag!


Bild: Stockholms stadsbibliotek, och jag

Lördagkväll

Djurgården, kära lilla djurgården. Step it up för fan! Jätte förlust i lördags, tråkigttråkigttråkigt. Det finns inte ett bättre ord att beskriva det med. Och herrejävlar vad kallt det var i lördags också. Var det någon som märkte detta? Jag märkte det otroligt väl! Fötterna var som isbitar på vägen hem. Men några andra hade really hot stuff going on. Haha. Det var två tjejer som hånglade upp varandra på tunnelbanan, ingen skam där inte!

Sedan shoppades det onyttigheter och en hemmakväll var på tapeten, men vi förvånade allt oss själva. Efter att ha halvsovit lite under kvällen kom vi på att "jusste, vi skulle ju på bio!". Så vi tog t-bananen till sergel-bio och kollade på "Step Brothers", ni vet? Det är den där tråkiga trailern som bara verkar överdriven. Den såg vi. Och vad rolig den var! Det var en riktigt glad överraskning.



Vi sov gott i natt efter mystider tillsammans.. Tihi. Och sedan åkte Jimmie iväg till stan och fiskade igen, min älskade lilla nörd pojkvän! :)

Den 1a november

Så alltså - gårdagen. Jag blev glatt överraskad, Jimmie rensade sin firre själv. Han fick hjälp av sin morfäder men(!) han gjorde det mesta själv, i must say i'm impressed! Gelén å andra sidan, den var varken en besvikelse eller en dunderprodukt. Den funkade helt okej, men jag saknade allt min hårspray och min platttång. Well, nu är jag hemma igen, och jag har precis använt båda delarna, jag är glad fan!

Ska på hockey igen med Jimmie, i eftermiddag. Sedan får vi se vart kvällen tar oss. Det är magiska 1a november, allt kan hända.

RSS 2.0