Ensam hemma

Jag kan säga att det är väldigt spännande att vara tjej i en mans-dominerande bostad. Det finns knappt några kvinnliga behörigheter här, vilket iof inte är speciellt konstigt eftersom ingen av det kvinnliga könet bor här. Men det skulle underlätta som fan för mig om det gjorde det, haha. I veckan hittade jag en hårtork här i hemmet. Jo, det är sant!! Hoppade nästan i taket people.

Jág har precis duschat, vilket för med sig svårigheter. Jag har ingen plattång här. Där är problemet. Mitt hår får fula vågor, så som när det suttit 30 sek bakom örat. Då skapas direkt en skit ful lock, blä! Så nu testade jag något nytt, jag hittade en hårgelé i badrummet... Hehehe... Det är bara att vänta och se hur mycket håret lockas idag, om gelén hjälper eller inte.

ring, ring

Jimmie ringde precis, han har fått firre-fisk inne i stan. Så det blir väl typ Lax till lunch gissar jag! Spännande.. Jag undrar just om Jimpalimpa kommer rensa fisken själv eller om han är söt nog att lämna över arbetet till sin mormor och morfar. Det återstår att se!


Bild: Älskling och hans lax


Oh how I love youtube.com

 


Hahahahhaha, så jävla bra!

En gammal klassiker



Cassie - Is It You

Jag tycker att den här låten är så otroligt söt. Cassie är så tjejig på rösten. 
Tror inte att så många skulle säga att låten är en klassiker men vadfan, 
jag gillar den as mycket och tycker att det är en sådan där som alltid passar. 

En la casa de Jimmie

Har precis lyckats dra mig ur sängen. Jimmie är inte hemma, inte hans pappa heller. Jag är helt ensam i lägenheten, hehehe...

Har kollat lite TV osv, tagit det lugnt. Känner mig heluffig med gårdagens smink och kläder. Haha. Menmen, jag lever och jag är inte dödstrött iaf. Vadå skitsnack!? Det här!? Så jävla sant. Har inget intressant att dela med mig av idag.

Nu kom jag på deet! Det blir inget Småland people! Jag får stanna hemma! I vanliga fall brukar jag få välja själv men den här gången blev jag nästan tvingad, men sedan så var det okej plötsligt att jag stannade hemma. Så det är enormt skönt. Ska påå hockey med Mr J imorgon, och sedan så ska vi kanske på någon fest. Hoppas det. Skulle bli kul som fan! (Tror jag börjar låta tjatig om min vilja att festa men vafan, jag är sugen!)


Bild: Kör ännu en eeeegoooo

Tiden for sin kos


Bild: Kära lilla badkar


Jag har faktiskt fått min ensamma tid här hemma att gå rätt fort idag, det trodde jag aldrig. Jag tog ett varmt bad, vilket var helt troligt skönt. Det var länge sedan sist och man känner verkligen att det kan behövas som avslappning ibland. 

Jag har också tittat på "hål i väggen" ett tag. Visst är det ett bra koncept och det kan vara roligt, men i det stora hela är det inte så himla underhållande. Det är så kort och så är det ett konstigt upplägg med poängen. "vinner ni det här fast ni ligger under med 50 p. så vinner ni hela tävlingen". Vem gör så? Hallå?

Och så kom jag att tänka på en sak. Det blir ju bara mörkare och mörkare ute, och när det är mörkare så sminkar sig folk mer... Hur fan kommer de värsta fjortisarna i Stockholm se ut i vinter? hahahahha. Det kommer att bli något väldigt spännande att studera!

Jag tror jag tror på sommaren


Bild: Sommar i Italien

Seriöst nu, ett regnande Stockholm - är det någon som kan få det till mysigt? Visst om man har en mysig film och sin pojkvän bredvid. Men ärligt talat, att sitta hemma själv i stockholm en tråkig regnig dag - det är inte roligt.

Jag får en så otrolig längtan efter värmen när den där ångesten infinner sig, dåligt väder är inte min grej.

Det snöar i Småland


Bild: Snöfall

Jag pratade precis med min kusin, Fredrik, i telefon, och jag fick veta något riktigt vanligt. Det snöade i Småland. There we have it. Nu börjas det, vintern är här gott folk - vintern har kommit till Sverige!

mycket och ingenting

Till slut kom Jimmie fram igår, efter att ha blivit dissad av busschaffisen som inte ville släppa av honom vid sin station(?), Jävligt wierd tycker jag. Vill dom inte släppa av folk får dom för fan ta bort den hållplatsen. aja.. "what to do?"

Vi vaknade typ vid tolv idag, därför har jag redan hunnit vara uppe i en hel timme, fantastiskt! Är seg som fan. Det känns som en sådan där dag då man inte riktigt orkar ta tag i någonting. Blä. Jimmie är och fiskar för dagen, bra för honom. Det kanske finns någon där ute som vill umgås med mig? Jag tvivlar stenhårt, haha. Man orkar inte. Menmen.

Det vankas fest i helgen, lite problematik är det allt för att få det att lyckas, så vet inte hur det blir. Pluss att mamma och pappa vill åka till Småland och hälsa på mammas sida av släkten. Vill? Vill inte? Vill åka till Småland och chilla med dom små smålänningarna, men inte denna helg.

Får se vad som komma skall.


Bild: Tänkarbänken, Fredrik, morfar och jag

Förvirring med namn, det är grejer det


Bild: Massa folk med en massa namn

Det är ingen hemlighet att jag kan ha svårt för att hänga med ibland. Den här kvällen, eller om man ska vara petig - igår kväll, hade jag speciellt svårt för namn. Det är så klurigt med om någon heter Sebbe eller Fredde, michelle eller natalie. Okej, allt är inte likt varandra, men man kan ju koppla på andra sätt också. Ta det inte för alvarligt om jag är efter någon gång, jag är faktiskt ärligt talat inte dum, jag har bara otur när jag tänker, that's life baby, acceptera.

Ps. Barkarby - "en trött förort" Ds.

En lång väntan?

Åheeeeeeeeej, en till sådan där snyggve-bild!



Jag insåg precis att idag är igår och nu är imorgon fast det är idag.. bra matilda!

Men aja, så alltså igår så var jag i stan med Jimmie, och vi såg Death Race på bio, en as bra film, gå och se! Efter detta åkte jag till Emma och mister älskling drog på krogen. Så nu, idag alltså, sitter jag och väntar på honom i min lilla bostad på tomtebogatan, hell yeah, vilken grej.
Nämen skämt och sido, är bara mysigt när han kommer hem och sover med en sådär efter att han varit ute. Det bekräftar bara att det faktiskt är mig han vill vara med, kärlek till det!

Snyggve

Sedan sist har det hänt en hel del.. Jag har helt enkelt hunnit med en massa.

Och först och främst, mina aningar om den eferlängtade kvällen med le boyfriend - bättre än vad jag trodde! Allt blev inte som tänkt, men damn, jag hade det bra (a) Hehe. Inga detaljer, men en överraskning som verkligen uppskattades och mysiga stunder, det sammanfattar. Jag sov självklart över!

Jag hann ta lite sexiga bilder också(inte heelt seriösa) innan jag åkte till Jimpis igår.


Bild: Ett av mina självporträtt

En av de skönaste låtar som finns



Eric Prydz - Call on me

Dum-ass

Jag hällde precis vatten på mig själv. Jag missade munnen när jag skulle dricka.... Jag känner hur samlad jag är just nu, haha. Snart ska jag träffa Jimmie! Har kommit in i en lite porrig attityd, jag kan inte förneka att man saknar sin pojkvän på mååånga sätt när han är borta såhär. Ikväll is meant to be lyckat!


Movienight

Jag har lyckats! Jag fick tag i Sofie, så nu är kvällens planer spikade. Ska ha en filmkväll med henne, bara ta't lugnt. Kunde åkt med Karin till Sigtuna också, men det är fan för långt, usch vill inte åka en timme dit, är gärna med Karin men still, nej tack.

Så här blev det: Det var en super trevlig kväll, med Harry Potter tittande. Haha. Vi såg den första Harry Potter filmen och det kan jag säga, det var inte lite saker vi kommenterade på! Sedan sov jag över hos Sofie, vi låg uppe och pratade i säkert 3 timmar. Är skönt när man har så mycket att prata om, att få utlopp för allt, och förståelse. Trevlig kväll!


one for the books


Bild: Emma & Jag

Har precis kommit hem från stan, och det kan jag säga er att det här var den trevligaste dagen på länge! Emma är ett super bra sällskap. Och haha, jag körde nog lite med henne hit och dit men hon var jätte snäll och överseende. Jag har haft en bra dag helt enkelt!

Har köpt lite allt möjligt, lite som verkligen behövdes. Kunde Äääääntligen köpa smink och rengöring, har längtat som fan. Man känner sig så skabbig när man inte har bra grejer, så det var en stor lättnad.

Nu är jag sugen på en riktig filmkväll med mina tjejkompisar, super sugen. Men bara för att jag är så taggad så vägrar alla svara på sina mobiler! Blä på dom just nu!

måndag morgon




Japp, nu var det måndag igen, men den här är mycket bättre än vanligt för ja gär LEDIG! Happytimes baby!

Ska göra mig lite iordning nu snart, och käka någon lunch innan jag ska möta Emma på stan. Det ska bli super mysigt, var länge sedan vi två gjorde något tillsammans. Solen skiner världen, det kommer att bli en bra dag!


Bild: Tess & Jag i somras

den tjugosjunde <3

Idag är det inte bara måndag people, idag har jag varit tillsammans med min älskling Jimmie i 9 månader! <3 Det var nio månader sedan som kärleken tog sin början.



Jimmie älskling, du är det finaste jag har.
Jag älskar dig som inget annat, mitt hjärta i dina händer <3


Klappat och klart!

Nu är det fixat, detta mobil-tjafs har nästan dränkt mig. Räkningar som mamsen inte gillat vidare bra, som jag själv har fått betala. Nu är det slut på dom! Jag, Matilda Gustafson, har nu skickat en beställning om att byta abonnemang till comviq från telenor! Skönt som saaaaaaatan i gatan. Om 19 dagar är jag en fri mobilanvändare, om 19 dagar, ringer jag gratis till alla med tele2/comviq mobiler. Världen, jag har ett uttalande, det går bra nu!

Så mycket känsla



Pink - Long Way To Happy

SHOPPA SHOPPA SHOPPA

Har precis gjort en deal med Emma, imorn blir det shopping! Ska bli trevligt som fan. Har lite saker som jag måste köpa, och sedan är det ju inte så dumt med lite onödiga saker heller, hihi. (a) Jag ska köra en hardcore shoppingdag, just how I like it!


Bild: Jag på shopping i Florence(Italien)

Söndagen är vilodagen, no doubt

Den här dagen har varit väldigt lugn. Jag har i princip inte gjort någonting. Jag har bara tagit det coollugnt. Har saknar min pojkvän en massa men sådant är ju bara naturligt. Min kära lilla släkt var här också, dom är söta och snälla. Jag var trevlig och åt middag med dem. Well done, miss nice guy! (jag)


Bild Släktkalas

Sedan drog jag mig undan lite till mitt rum. Godiset mamsen köpte till mig igår, det fanns kvar nu till kvällen så jag satte mig och kollade på OC och käkade godis. Snacka skönt och mysigt!  Man ska inte göra ansträngande saker på en söndag. Även fast jag inte på något sätt alls tror på gud, så finns det nnog faktiskt en mening med att söndagen blev vilodagen!

walking on the moon



Cas Haley - Walking on the moon

Jag har kommit att ÄLSKA den här låten, så himla skön att lyssna på.
Den här killen har en riktigt häftig röst!
 
Och så tänker jag på Jimmie när jag hör den också (a) haha.

jävla lodis



Din jävla lodis, du käkar bara godis
Du gottar dig och äter - på tänderna det fräter
Din jävla lodis, du käkar bara godis
Och andra goda saker - som bullar kex och kaker
Din jävla lodis, du käkar bara godis
Om du hjälper mig att måla - så får du lite cola
Din jävla lodis, du käkar bara godis
Tuggummi och piller - och goda mintpastiller

Sång av: Matilda Gustafson

Mamma köpte godis till mig... GUD så gott, men ack så dumt..

Rosa Bandet

Idag gjorde jag en insats, vilken insats? Jag sållde rosa bandet!

Ni skulle sett oss, vi var grymma! Sållde med Tess, Laura och några killar från Sollentuna Uniteds 94or. Vi sålde slut på alla band vi hade, PLUSS 200 lotter! Är inte det grymt!? på 2 och en halv timme dessutom! Tack alla som köpte!

När det var tio lotter kvar, var det också 4 vinster kvar, så Tess köpte lotterna som återstod. Men efter hon dragit alla, så var inte 3e priset draget.. Hmmm... Hur gick det här till? Jag och Tess kom fram till att någon måste ha missat att dom vunnit! Vi slet tag i papperskorgen med slängda lotter och kollade igenom den. Ivriga som vi var gick det rätt snabbt och plötsligt skrek jag till, JAG HADE HITTAT VINST LOTTEN! Så där stod jag, utan att betalat ett öre för lotten, 300 kr rikare! That sure made my day! Maha!

Och som grädde på moset kommer jag få pengar för att jag jobbade också! WIJHO!

Ha en bra dag people!




Matilda Happyface

En misslyckad/lyckad kväll

Jag och Karin for ju som sagt ut på äventyr igår! Men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss.. När vi kom dit vi skulle, eller trodde vi skulle, så var det ett tråk-krök utanför en skola, jag blev måttligt imponerad. Vi funderade direkt på att vända, men vi hade trevligt sällskap, Sofie, Alex och några jätte gulliga tjejer från danderyd, så vi stannade kanske en halvtimme innan vi drog.

När jag och Karin kramat om våra vänner och precis gick, så vände sig en tjej om mot mig, som jag inte ens hälsat på, kollade sorgset på mig och sa med ledsen röst, "Ska du gå?" Hahahaa. Det tyckte jag var riktigt roligt! Dom är nog inte så dumma dom där från Jakan, tihi.

Karin bjöd på chips och dipp ur egen ficka, jag bjöd på husrum. Myspys.

den fria dagen

Sitter och väntar på lilla karin som ska komma hit, vi ska ut på äventyr ikväll. Ska vara med fler människor men den här kvällen är främst Karins! Ska bli en best friends night. Taggad på det. Var jätte länge sedan jag träffade Karin.. Eller ja alltså, det var en vecka sedan, men träffar man inte sin bästa vän på ett tag kan det ibland kännas som en evighet. Men nu är det dags!

Ska skicka best of wishes till Emma också, ett stort lycka till med hårfärgningen gumman!

Pussar till lill-skiten också som är i Kalmar, PUSS! <3333333333


Damn I'm good!

skolan


Nu har jag skrivit 93 ord!!! Happy som fan!! Jag är nog årets skolskämt. Sitter och lyssnar på Leona Lewis på www.youtube.com , hon har så fin röst, gillar den jätte mucho. Nu börjar klasskompisarna återvända till klassrummet efter alla deras små äventyr runt om i skolan, häftigt! Eller som Tom skulle säga; "Fränt". Haha.

Skoltrött eller snarare trött i skolan?

Engelska, igen! Fyfan tar det aldrig slut!? Jag vill inte ha engelska. Emma den lyckosten har ingen engelska för hon har tentat av den, varför pluggade inte jag Eng A i nian? För jag orkade inte! Skolan blir seg när det är engelska, Den är iof seg ofta men det har inte med saken att göra. Nu ska vi göra en parövning och prata massor. Kul att prata men inte kul att man måste prata om en speciell sak. Blä. Jag känner att jag är otroligt negativ just nu, men jag bryr mig inte!

NEGGO!


kvällstime

Här var det glatt. När jag kom hem var min fasteraster Ewa här. Trevligt. Hon ska bo på hotell inatt hon, har rest ändå från Umeå! Shit och tjena! Bra timing att hon ska åka nästan direkt när jag kom hem. Anledning:

Det fanns inte en chans att jag skulle lämna min pojkvän tidigare än planerat iom att han ska iväg imorgon. No way. Så alltså trots att min lilla faster var här, så var faktiskt Jimmie viktigare. "Happyface".

Jag blev bjuden på grekiskt idag till middag det var mycket trevligt, och jätte gott. Myspys. Fast jag skulle egentligen betala lite... Jag får bjuda tillbaka när han kommer hem. Planen var sedan att köpa godis men Lilljimpen ändrade sig, och tur var fan det, annars hade jag troligtvis glufsat i mig större delen av det. Sedan spelade vi hockey igen, Fett kul!!! Men efter ett tag förlorade jag bara....... Hur kunde det komma sig..? Usch på sådant där. Tihi.

Nu ska jag försöka göra någonting vettigt! Ciao!

djurgården - timrå

middag, sedan följer stress

Har precis ätit Grekisk mat med lilla pojkvännen. Super gott! Och nu kom jag på att jag måste skriva en engelska sak till imorn....... bra matilda.....

engelska, varför är det så tråkigt?

Engelska

Tre år av engelska i en engelskaklass i edsbergsskolan. Tre år av extra engelskalektioner och projekt. Tre år av NO och SO på engelska. Vart hittade jag kraften till det här? Jävligt bra fråga! Under mina tre år på högstadiet var engelskan det jag hade ångest för. Det är inte att jag har problem med ämnet, men fyyyyyffaaaaaan vad lärarna gör det segt och tråkigt!! Jag förstår inte hur ett ämne som faktiskt är relativt kul att hålla på med kan bli så himla booring. BLÄ!

mornin'

 Att man går upp varje morgon exakt samma tid, men det blir bara mörkare och mörkare.. det är sjuuuukt deprimerande! Jag längtar verkligen efter mera sol just nu. Igår var det fint som fan. Emma sa att det kändes lite som att det skulle bli vår igen, och jag måste faktiskt hålla med!

Går bara till halv tolv idag, det är skönt. Ska vara med Jimmie sen, han åker till Kalmar imorn, lillplutten, i'm gonna miss him! Men innan dess ska jag ner till Planet fitness, och "fitnessa" upp min kropp litegrann, good luck!

Magisk musik



Den här videon är något som jag tycker man ska ta sig tid och lyssna på.
Det är en så fin melodi, inte det bästa i slutet, men i början och mitten älskar jag musiken.



Den här låten blir jag aldeles gråtfärdig av. Det är en hel jävla massa känslor inblandade.
Jag saknar min pojkvän och jag älskar honom något helt otroligt ♥

foton är roliga

Dagen blev bättre idag, när vi fick veta på att vi som har spanska slutade 4 timmar tidigare än vanligt! (tempus fel för emmas skull, hihi) Åkte med Emma till Barkarby och hälsade på Tom och Noah och andra därifrån där, Emmas vänner. Dom var snälla. Sedan åkte jag hem för jag hade så fruktansvärt ont i fötterna, blä.

Nu har jag suttit och mixtrat med lite foton i microsoft office foto prog. Det har faktiskt varit roligt. Jag gillar att kunna ändra. Här kommer en bild som är resultatet av mina försök  :) ♥



Matilda Gustafson

Bleeding Love



Dagens låt - Bleeding Love (aukustisk version)

I love it, det är en super skön version, verkligen!

OMG,

Sitter i skolan och gör ett arbete med Emma, om historia. Det går bra, men inte så snabbt, där har vi problemet. Anledningen skulle kunna vara att vi är inne på våra bloggar, läser andras bloggar. Kollar videor på youtube, osv, ni vet, det vanliga när man är i skolan.

När jag då surfade runt på internet i min stillhet så hittade jag en lite speciell bild.. Hehe. En bild på min kära klasskompis Anna, som är supergullig och jätte snäll och som nog har använt liiiiiite för mycket brunpuder? Hahaha. Anna är det såhär det blir när man tar för mycket? hihi. Sötnos, jag är glad att du inte ser ut så alltid. Puss ;)




Bild Anna raring

skoldag

Ja, idag var jag i skolan. Det var en inte så givande dag men jag var där i alla fall. Well done. Imorgon är det en seg dag med 3 timmars hål som inte är så lockande..

Jag och Emma åkte in til stan efter skolan och tog en promenad till strömmen, nära till gamla stan, där min pojkvän stod och fiskade. Little guy fick ingen fisk men han var inte där så länge heller. Sedan åkte vi hem till hans mamma och träffa söta lilla Maiden(deras hund) och hämtade fiskesaker till Jimmie.

Fick sjuts hem till Jimpa_limpas pappa och åt korv med mos där. Sedan hände något vääääldigt spännande! Jaaaag, Sofia Matilda Susanne Gustafson, jag spelade hockey tv-spel med mot Jimmie, och jag vann!!!!!

Puss på nosen!


Bild Jimmie i storstan

Woho

En svenskalektion igen. Inget syre i klassrummet, alla sitter och lyssnar/sover, skit bra.. Pratar om sagor, bränna folk på bål, ljuga osv osv :P haha. Johanna är pigg och glad, klassens lilla sunshine! Like it!


Bild Johanna sötnos

Balla


Jag och min bästa vän

Måndag


Bild sitta-hemma-på-en-månadags-snygg

Seg som fan, mår inget vidare så var hemma från skolan, orkar inte tänka på all skola som måste göras, mår dåligt av det, som fan. Och har inte varit på en spanska lektion på typ 3 veckor(?) eftersom jag vart sjuk och sedan har vi haft typ studiedag och idrottsdagar osv. Sjukt. Vill inte tappa flytet nu när det äntligen gick bra!

Känner inte att jag har något driv at the moment. Skulle behöva något ordentligt att se fram emot.

Helg uppdatering

Fredag: Klarade uppgiften att få upp skåpäcklet efter min otroliga instats, att låsa in nycklarna.
Tog mig sedan hem med Emma och Jimmie anslöt någon timme senare. Tom och Noah kom också hem till mig, efter strul med cyklar och tunnelbanor och lite allt möjligt. Efter att ha suttit och garvat tillsammans, drog Noah hem. Och kvar var jag Jimmie Emma och Tom. Käkade middag med min familj och sen gick vi och hyrde film och myste i soffan.

Lördag: Åkte på hockey med Jimmie, djurgården vann! Tog sedan en middag på Mr.Ronald McDonald innan vi åkte till edsberg för att kolla in Nayharas nya place. Det var finfint. Blev fest där, trevligt!

Söndag: Tog en grekisk måltid på restaurang med Jimpa-limpa och såg sedan Max Payne på bio. Bra film. Tjejen som spelar Jackie i That 70's show var med, hon var grym som action-brud! Värt ett biobesök!


Bild: Elin och jag efter att ha bänt upp låste i skåpet


Bild: Glassmonster


Bild: filmtajm

Dumhuve!

En fin morgon, får ett sms av Johanna vid halv nio om att ta med mig strumpor till henne. Efter att ha skrattat lite gott med mig själv så tog jag med mig ett par, åh vilken bra människa jag är! Så när jag kom till skolan låste jag upp mitt skåp och tog ut det jag skulle ha, tappade saker på golvet som jag stoppade in i skåpet igen. Ingen Big Deal. Låste skåpet och skulle precis stoppa ner nyckeln i fickan när jag upptäckte, VAR FAN ÄR NYCKELN?!?!?! JAG HADE LÅST IN DEN JÄVLA NYCKEL JÄVELN I SKÅPET; FAAAAAAAAAAAN!!!!! Så där var min fina morgon.... Nu ska jag gå och bända upp skiten, over and out!


italien med familjen och fridborns och nyköping

Bild: Hade inte så mkt med texten att göra, menmen. Fredrik & Rebecka

för sen

Nu är jag i skolan.. ca 1 timme för sen, bra jobbat mig själv! Åh tack så mycket. ^^

Igår var de tmatch mot damerna. Dom vann, med hur mycket vet jag inte, men kanske 3 noll. Vi spelade bra men det räckte inte riktigt. Glidtacklade upp hela mitt ben, sköööönt. Så nu skulle jag behöva reehab. Längtar efter min pojkvän som ska komma till mig efter skolan. Längtar massor!

Längtar efter solen också, är ett verkligt hemskt regnväder idag, usch! Skulle inte banga på utalndssemester.



Bild:
Jag på en marknad i Italien

Ikväll blire fotboll

Ska till matchen ikväll trots allt. Laget ska spela mot damerna i vår egen klubb.

Edsbergs sportfält 19:30


"en bild säger mer än tusen ord"

Det är roligt med bilder.. Jag ska försöka bli en sådan där riktig kamera-geek som springer omkring med kameran överallt och dokumenterar allt pinsamt och roligt - och tråkigt, på bild. Ett stort problem är att jag tycker det är pinsamt att hoppa fram med kamean.. Varför? Det vet jag inte, värt att tänkas på kanske. Ett annat problem är att min kära älskling Jimmie hatar att bli fotad och han är oftast den som blir offer för mina ideér.

Men här är i alla fall en bild:

Sofie och jag på Huddik-cup i somras. Ska kanske träffa brudarna från sollentuna i helgen. Vi får se hur det blir med det.


studiedag (?)

Lyckan av den där dagen när man får veta att "shit, vi är lediga en extra dag den här veckan!" den är obeskrivlig! Så jag är alltså ledig idag! hihi. Gjorde det bästa av det hela och åkte hem till min sjuka pojkvän igår efter skolan och gjorde honom sällskap i förskylningsvärlden. Det var absolut inte jag som smittade honom.. Hans pappa la märke till att han genast blev piggare när jag kom, och det tar jag helt klart positivt! Efter tv-spels maraton med bilspel, hockeyspel och fifa fotbollsspel somnade vi på golvet. (Är inte så dramatiskt som det låter eftersom vi hade lagt dit madrasser.)

När vi vaknar gick vi hem till Jimmies mormor och morfar och hälsade på Jimmies mammas vovve, Maiden. Gotrik var Jimmies nästa mål, dom skulle göra en turne till stockholms sportfiskeaffärer, good for them. Och jag tog då t-banan hem och här sitter jag nu, ellen oprah och ett skolarbete senare, bra jobbat mig själv! 

Satt och kollade på SOS familj igår och kul som det var så bodde familjen som var med typ 1 min från mr J. Tjejen hade en kofta jag gillade, så nu blir det ut och leta efter rosa kofta på stan.. När jag orkar.. (Alltså när jag har pengar....) 

17:08

Ska åka iväg till Jimmie när som helst, och fira hans papps. Har varit jäääätte duktig under dagen och gjort klart ett historiaarbete, problemet är bara att jag inte kan skicka det till min lärare.. humpf.. Irritationsmoment eller vad!? Menmen.. Jag får ta och leva med mig själv, ska försöka byta modemsladd till min teoretiska dator från den stationära, men jag vet inte hur man gör... Om jag inte är inne på internet igen på ett halvår så har jag inte dött, det är bara datorn.

helt otroligt!

Jag hittade precis en kalkyl för min avbetalning på mobilen som jag köpte i maj förra året. Det var bindningstid i 18 månader, och kan ni tänka er, sista månaden är oktober, sista månaden är nu! Nu säger vi bye-bye telenor med snordyra räkningar, och hej-hej comviq med underbara framtidsutsikter! JIPPIE!


thuuuursday

En sådan där dag som bara går förr eller senare. Det har varit en lång dag. Mysig orientering i blås-regn som förstörde lappen-man-markerar-att-man-hittat-en-kontroll-i. Jätte kul!! Jag dog nog av skratt. Det underbaraste i det hela var att jag vaknade på morgonen med ingen röst, none - nothing. Men det blev bättre iaf. Jag och Frida fixade orienteringen galant, (skulle jag vilja påstå), och var klara på en timma och 11 min. Woho!
Sedan så skulle det lämnas pengar och hämtas böcker, fram och tillbaka, hit och dit, mindre glada miner lite här och där. Blääää. Men iaf så lyckades jag ta mig hem med en pojkvän vid min sida. Jimmie somnade när vi kom hem. Hihi. Sen blev han smått irriterade för att jag inte väckte honom i tid... (6)
Plugg har också avklarats dagen till ära, känner mig lite extra dukitg. Vi ska kunna något så fantastiskt och användbart som engelska ordspråk till imorgon, heja heja! Och sen är det gym på idrotten. Har lite ont i halsen och vore det inte för myskvällen med Jimmie imorn, så skulle jag varit sjuk imorgon, men nej, nu är jag frisk.. maha!
Ska ta och sova en stund snart i guess, men först lite neardande vid datorn. Varför är det så jobbigt att tvätta bort sminket på kvällarna, jag kan tycka att man borde vant sig vid det här laget?

j
Bild lite kvällshumor..

Hockey-tisdag


djurgården - timrå


Var med pojkvännen på hockey igår kväll, Djurgården - Timrå, spännande match med mycket fram och tillbaka. Flera tjejkompisar till mig var där också, träffade Madde som var där med en blond tjej, och Erica som var där med Marie, trevligt. Sedan så blev det rush till tunnelbana och tvärbana för mig och Jimmie. Han ville inte trängas med alla människor, och det förstår jag iof, haha. "Sex laxar i en laxask", är det någon som kommer ihåg den lilla ramsan? Hihi. Gud vad man kämpade med den när man var liten alltså!

Svenska :(

Sitter och försöker skriva någonting om Franska Revolutionen, en frågeställning som ska ta 3 sidor. Det här är iiiiinte kul! Jag skulle vilja strejka mot liknande uppgifter, blä.. :( mina klasskamrater kollar på "Farbror Frej" och skriver blogg. Jag ooorkar inte, jag vet att jag är hemskt negativ, men jag vet hur det kommer bli sen. Jag kommer sitta där dagen innan och inte ens ha börjat, då kommer det bli fruktansvärt jobbigt. Usch, jag ser inte fram emot dagen innan inlämning, nejnejnej! Så ska man vara duktig flicka och vara duktig i skolan och duktig hemma och duktig överallt - duktig bakochfram och uppochner, JAG ORKAR INTE JUST NU!

lunch

Sitter i skolan nu och har lunch-rast. Har precis varit på en ny restaurang som vi får äta på som heter någonting som typ Lindhagens pizzeria eller nåt.... hmm.... Johannas tips är Lindhagens Pizza, låter faktiskt väldigt rimligt, Johanna är söt. Ska ha svenska nu, bajs på den. Gillar det inte. Men ser fram emot kvällen, ska på hockey med Mr J. - min älskling - mannen i mitt liv. Har börjat bli igenkänd som hockeyfantast i min klass av någon, kommer inte ihåg vem.. Det är lite komiskt för det stämmer inte , hihi. Tack för mig!

skolan
Bild: mitt klassrum och min klass, SP1C

tisdag,

hahaha, ja nu har det börjat, bloggen. Men hur fail kan man vara egentligen? Jag såg att jag fått två kommentarer på mitt bild-inlägg, fatta att jag blev glad! Gissa vem det var ifrån!? Någon person jag inte vet vem det är som vill länka till en tävling.. bläääääää... Better luck next time, i guess.

Här är jag

Nykomlingen i bloggvärlden, the one and only, Matilda Gustafson!

Nykomlingen i bloggvärlden, Matilda Gustafson!

Hej världen

En ny dag, en ny blogg. Skrev ett väldigt gulligt första inlägg men det försvann tack vare min undersköna intelligens nivå - fan. Men ja i alla fall så börjar det nu, min blogg. Dagen jag alltid visste skulle komma. Så många har åkt dit på det här. Nu är jag en av dem. hellyeah!


Nytt

www.matildagustafson.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0